JollyWallet - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

JollyWallet är ett till annonsprogram som gör att kuponger visas på skärmen när du surfar på nätet. Specialerbjudande och rabatter poppar upp när du besöker sidor som eBay.com, facebook.com, amazon.com med mera. Programmet lovar att du kan få tillbaka pengar på tusentals online butiker samt få rabatt. Tyvärr är JollyWallet känd för att komma åt datorer på oschysst sätt. Det är inte konstigt att den anses vara ett oönskat program.

För det mesta hamnar applikationen i datorn med andra program, oftast gratisprogram som laddas ner från nätet. Eftersom de flesta datoranvändare har för vana att installera program utan att noggrant läsa igenom vad installationsguiden säger i varje steg utav installationen, har utvecklare av liknande program utnyttjat faktumet för att oschysst distribuera deras product. Tillfället användes av JollyWallet för att bli installerad av slumpmässiga datorer genom att göra så att den laddas ner automatiskt. Du kan undvika detta genom att vara uppmärksam under varje steg av installationen och välja Anpassad installation. Du kan kontrollera vilka extra applikationen du vill ladda ner genom att avmarkera rutorna.

Om du inte har installerat JollyWallet med mening, borde du omedelbart ta bort den från ditt system. För det första är det väldigt irriterande att få en massor av meddelanden när du surfar och hela tiden bli omdirigerad till oönskade hemsidor. För det andra tenderar den här typen av program att spåra din sökhistorik och samla den här informationen för att sedan använda den till annonser. Dessutom kan du bli infekterad med allvarliga sabotageprogram om du blir omdirigerad till skadliga hemsidor eller klickar på en infekterad länk. För att undvika dessa konsekvenser ta bort JollyWallet från ditt system.

Kolla om du kan hitta något som kan kopplas till JollyBox på Kontrollpanelen-> Lägg till/ta bort program och avinstallera alla dess komponenter därifrån. Scanna sedan din dator med ett antivirus program som till exempel Spyhunter som kommer se till att alla oönskade applikationer tas bort automatiskt.

Automatisk JollyWallet verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som JollyWallet och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from JollyWallet
     
 

Om författaren

 
februari 20, 2014 08:45, februari 20, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *