Jcp.drivermapping.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Jcp.drivermapping.net popups är irriterande meddelanden som visas på datorer som är infekterade med annonsprogram. Vanligtvis hävdar meddelandet att du måste uppdatera ett av dina program, som Flash Player, Java och så vidare. Faktum är att de inte alls är relaterade till någon legitim applikation och de försöker bara omdirigera dig till sponsrade webbsidor eller installera ett potentiellt oönskat program på din dator.

Jcp.drivermapping.net popups distribueras tillsammans med annonsprogrammet som kommer buntad med ett antal kostnadsfria verktyg. Du kan börja se dem på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome efter att du laddat ner någon spelare, PDF-skapare eller annan kostnadsfri applikation. För att undvika annonsprogrammet som ansvarar för att Jcp.drivermapping.net popups visas, måste du vara mer uppmärksam när du laddar ner något gratisprogram. Välj alltid Anpassad Installation och se till att avstå från alla erbjudanden om att ladda ner ytterligare program om du inte känner till dem.

Om du redan börjat få se Jcp.drivermapping.net popups på någon av dina webbläsare är det viktigt att inte klicka på dem. När du klickar på ”Install” eller ”Download” knappen, kommer du ladda ner något webbläsartillägg, verktygsfält, insticksmodul eller annat annonsprogram. De kan inkludera Sweet-Page Toolbar, AwesomeHP, PriceSparrow, CouponBuddy osv. Dessa program kommer orsaka ännu mer problem för dig.

För att ta bort Jcp.drivermapping.net popups och annat annonsprogram som kan ha orsakat dessa meddelanden, scanna ditt system med Reimage, SpyHunter, Stopzilla eller annat legitimt verktyg som du litar på. De kommer att eliminera källan till Jcp.drivermapping.net popups. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de främsta Jcp.drivermapping.net popup komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Jcp.drivermapping.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt dem du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Jcp.drivermapping.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Jcp.drivermapping.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Jcp.drivermapping.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Drivermapping Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 2, 2014 08:46, april 2, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *