IWebar - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

iWebar är ett annonsprogram som installeras på datorer utan datoranvändarens medgivande. Applikationen presenteras som ett bra verktyg för att hjälpa dig att hitta det du letar efter med mindre klickar och sökningar. Dock så är den inte så användbar som den hävdar sig vara. Faktum är att iWebar klassas som ett skadligt annonsprogram som stör dig när du surfar på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome.

Applikationen installeras oftast tillsammans med olika gratisprogram, till exempel, videospelare, PDF-skapare, nedladdningshanterare och så vidare. Vissa program som inkluderar iWebar buntar är DVDXPlayer 3.2, Fast Free Converter, Video Media Player 1.1, Youtube Downloader HD etc. För att skydda din dator från att ladda ner detta annonsprogram måste du vara mer uppmärksam under installationen av dina nedladdningar. Du kan gå med på att lägga till iWebar bara genom att igenom installationsstegen utan att faktiskt läsa det som står. Du borde därför alltid avmarkera alla alternativ som antyder på att lägga till okända nedladdningar.

Om din dator redan blivit infekterad med iWebar, kommer du se dess aktivitet varje gång du surfar på Internet. Programmet visar konstant annonser som erbjuder kuponger eller rabatter för dina köp på nätet. Dessa meddelanden dyker oftast upp på shoppingsidor såsom Amazon, eBay, Walmart etc, då chansen till att användare klickar på dem är större. Varje iWebar annonser innehåller en sponsrad länk, och om du klickar på den kommer du bidra ekonomiskt till skaparna.

Eftersom det konstanta flödet av annonser är väldigt irriterande kan du till slut hamna på en skadlig webbplats efter att ha klickat på dem, det rekommenderas att ta bort iWebar från din dator så fort du har upptäckt den. Nedanför finner du en guide på hur du genomför detta.

Instruktioner för manuell borttagning av iWebar

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga IWebar komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter iWebar och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort iWebar från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till iWebar och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort iWebar från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt iWebar relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort iWebar från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till iWebar. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk iWebar verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som IWebar och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from iWebar
     
 

Om författaren

 
oktober 10, 2014 08:59, oktober 10, 2014 08:59
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *