Isearch.zoo.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Isearch.zoo.com virus är en webbläsarkapare som kan ses på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Det är ett program framdriven av Infospace LLC. När den väl är inne, ersätter den din startsida och förvalda sökmotor och tar över dina sökresultat. Isearch.zoo.com virus kategoriseras som ett potentiellt oönskat program och kommer för det mesta ihop buntad med olika gratisprogram från Internet. Det är inget sabotageprogram, men den anses heller inte vara ett säkert program.

Det är tillräckligt irriterande att dina webbläsarinställningar ändrades utan din tillåtelse men den kan också leda till allvarligare infektioner. Även om Isearch.zoo.com virus ser ut som de flesta sökmotorerna, baserar den sina sökresultat på att göra reklam för kommersiella webbplatser som kan vara farliga att besöka. Programmet kan också kompromissa din integritet genom att spåra din online aktivitet och samla information om dina sökförfrågningar samt surfhistorik.

Det rekommenderas att hålla sig borta från Isearch.zoo.com virus. Den kan läggas till i din dator med buntar från olika applikationer från Internet, så se till att du inte accepterar några ytterligare nedladdningar som är relaterade till den här kaparen. De flesta offren har tillåtit Isearch.zoo.com virus att göra ändringar i deras webbläsare eftersom de inte tog hand om sina nedladdningar. Du borde alltid välja Anpassad installation och vägra att ersätta din startsida, lägga till okända verktygsfält eller göra andra ändringar som kan orsaka okända konsekvenser. 

Om du redan blivit infekterad, se till att ta bort Isearch.zoo.com virus från din webbläsare. Gå till Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterat till Isearch.zoo.com virus därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem scanna med Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram kan vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Isearch.zoo.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Isearch.zoo.com från listan.

Hur man tar bort Isearch.zoo.com virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer;
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Isearch.zoo.com virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Isearch.zoo.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Automatisk Isearch.zoo.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Zoo Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Isearch.zoo.com virus
     
 

Om författaren

 
april 28, 2014 11:12, april 28, 2014 11:12
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *