Interyield.jmp9.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

interyield.jmp9.com popup är ett resultat av infiltration från ett annonsprogram, på någon av dina webbläsare. Den här infektionen implementeras vanligtvis som ett skadligt webbläsartillägg. Detta är tillräckligt för att spåra ditt online beteende och visa ”riktade” popups. Då det är olagligt att föreslå nedladdning av ett annonsprogram behövs det därför ett medgivande från användaren samt ett okomplicerat sätt att avinstallera den. Dock är detta inte alltid fallet med interyield virus då den är ganska lurig och kommer försöka försvåra borttagningen.

Interyield virus installeras tillsammans med olika kostnadsfria program som under själva installationen döljer faktumet att de visar massor av reklam. Du borde aldrig hoppa över steg när du laddar ner kostnadsfria program och avmarkera de flesta kryssrutorna. Om du inte gör detta, kommer du få falska register rengörare, kapare och annonsprogram. Till exempel, kommer interyield.jmp9.com popups med onlinewebfind och my start hijackers. 

Om du ser interyield.jmp9.com popup betyder detta att din integritet kränks och information om ditt surfande samlas in av marknadsföringsföretag. Därför rekommenderar vi att omedelbart ta bort den tillsammans med andra program som nyligen installerades.

Hur man tar bort Interyield virus – specialguide

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de främsta ”Interyield.jmp9.com” popup komponenterna och installerare:

 

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Interyield virus från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt dem du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Interyield virus popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe inaktivera eller ta bort den.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Interyield.jmp9.com popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk interyield.jmp9.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Jmp9 Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 10, 2014 09:26, april 10, 2014 09:26
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *