Instant Support - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Instant Support är ännu en application som du inte vill se installerad på datorn. Även fast det kan se ut som ett användbart verktyg vid första anblick, så är det bara en falsk bild av applikationen. Nyligen gjorda undersökningar visar att det bör listas som ett reklamprogram.

Om du nyligen har lagt märke till att din dator har infekterats med Instant Support, men du har ingen aning om hur du blir av med det, då har du hamnat helt rätt! I den här artikeln kommer vi att tillhandahålla dig med detaljrika instruktioner om hur man tar bort Instant Support antingen manuellt eller automatiskt. Vilken metod du väljer är helt upp till dig.

Om du inte har någon tidigare erfarenhet med att ta bort virus som Instant Support så rekommenderar vi att göra det automatiskt, det är enklare och tar mindre tid dessutom. Ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installera det och genomför sedan en full genomsökning av datorn med det. En av dessa program kommer att hitta viruset och ta bort det på några få ögonblick. Dessutom så skyddar det din dator mot liknande infektioner i framtiden, så det är värt att ha det installerat.

Om du inte vill ladda ned något ytterligare anti-skadeprogram så finns det ett sätt att eliminera Instant Support manuellt på med. Denna process är mer komplicerad och därför har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner om hur man ta bort Instant Support manuellt, skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dessa. Försök att slutföra alla stegen korrekt så kommer du att kunna eliminera infektionen helt på egen hand.

Om du vill lära dig mer om just de specifika egenskaperna av Instant Support, vänligen fortsätt då läs artikeln. Om du har några frågor som relaterar till det här ämnet så får du gärna ställa dessa i kommentarsfältet nedan.

Om reklamprogrammet Instant Support

Detta verktyg beskriv som en användbar applikation som skall tillhandahålla dig den nödvändiga supporten du behöver medans du söker på Internet. Dock har det en del seriösa bieffekter som du bör känna till. Först och främst så är det reklamföringen. Om du har Instant Support installerat på din dator så kommer du att få erfara irriterande reklam på dina sökmotorer. Dessa reklamer kan visas i alla dess former, t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller eller textannonsering (contextual advertisment). Oftast täcker dessa reklamer hela ytan på skärmen, så det bli väldigt svårt att enkelt kunna söka på Internet utan störande moment.

Dessutom så kan Instant Support installera andra applikationer till din dator utan att du ens vet om det. Du kommer att erbjudas att ladda ned en del uppdateringar eller lösningar och om du accepterar det så kommer ytterliga skadeprogram laddas ned och installeras på datorn. Detta betyder att Instant Support kan rejält infektera din dator.

Som om det inte vore nog, Instant Support kan slumpmässigt omdirigera dig till skadliga hemsidor. Du kan finna dig själv på en hemsida som är ägd av kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus, eller om du försöker att handla något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar.

Reklamprogrammet Instant Support’s spridningsmetoder

Du har troligtvis installerat Instant Support under en installation av ett annat gratisprogram eftersom det är så det sprids. När du installerar något gratisprogram nedladdat från Internet så bör du vara extremt vaksam eftersom ytterligare program kan installeras till din dator annars. Sedan bör du alltid hålla din dator säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram för att undvika infektioner som Instant Support.Automatisk Instant Support verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Instant Support och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Instant Support

Du tar bort Instant Support genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Instant Support installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Instant Support and related parasites like Instant Savings App , Systweak Support Dock , Driver Support , Immediate-support virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Instant Support från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Instant Support och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Instant Support, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Instant Support från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Instant Support. Klicka på papperskorgen bredvid Instant Support eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Instant Support, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Instant Support från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Instant Support och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Instant Support, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Instant Support från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Instant Support ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Instant Support från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Instant Support. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Instant Support, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Instant Support

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
maj 4, 2016 09:43, maj 4, 2016 09:43
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *