ImproveSpeedPC - Hur Tar Man Bort?

 

ImproveSpeedPC är ett potentiellt oönskat program som erbjuder att fixa fel i din PC och rengör dina registerinlägg för att förbättra din dators prestanda. Verktyget kan laddas ner från dess officiella webbsida. Dock är det många som har rapporterat att den också kommer buntad med andra applikationer som inte tydligt avslöjar det.

När den väl är inne i systemet är ImproveSpeedPC programmerad till att starta automatiskt varje gång du sätter på din dator. Programmet varnar oftast om ett dussin fel och rekommenderar att omedelbart lösa dem. Bara en prov-version av ImproveSpeedPC är gratis, om du vill att den ska fixa problemen som den tydligen upptäckte måste du köpa den fullständiga versionen. Det finns ingen mening med att betala för den här applikationen eftersom den rapporterar om fel som är ofarliga. Den vill helt enkelt lura dig på pengar. Om du vill förbättra din dators prestanda borde du skaffa dig ett betrott optimerings verktyg. Tyvärr faller ImproveSpeedPC inte in i den här kategorin.

Det är rekommenderat att hålla sig borta från okända verktyg och installera dem aldrig på ditt system. Eftersom många oönskade program försöker få tillgång till datorer via ihop buntningar med kostnadsfria programvaror, ska du vara extremt försiktig under deras installationer. Se till att du alltid följer varje steg i installationen och tillåt den inte ytterligare okända applikationer att läggas till.  För att upptäcka dem, välj alltid anpassad installation. Det rekommenderas också att läsa villkoren av alla nya nedladdningar för att få en bättre bild av vad du går med på.

För att ta bort ImproveSpeedPC från din dator gå till Kontrollpanelen. Leta efter den i program listan och avinstallera den därifrån. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter or Malwarebytes Anti-Malware kan också vara användbart för att se till att du inte har något oönskade applikationer på din PC.

Automatisk ImproveSpeedPC verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som ImproveSpeedPC och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 7, 2014 08:46, juli 7, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *