Immediate-support Virus - Hur Tar Man Bort?

 

Många datoranvändare har rapporterat om en till varning som visas när de surfar på Internet. Denna popup kan dyka upp på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den tar upp hela din webbläsares fönster och använder sig av domänen www.immediate-suppot.com. Såhär ser meddelandets innehåll ut:

Warning! You have excessive popups. Windows may have been infected Please call 1-855-412-1786 for immediate support!

Var uppmärksam på att den här popupen är ett resultat av en aktivitet av ett annonsprogram. Den har inget att göra med infekterad Windows och du kan få det här meddelandet även om ditt system är friskt. En sak är säker, om du får det här meddelandet, betyder det att din dator har ett annonsprogram i sig. Att ringa numret som nämns i Immediate-support popup kommer inte att lösa problemet. Om du frågar efter support kommer du med största sannolikhet bli övertygad om att köpa någon värdelös applikation som inte kommer göra något.

Som tidigare nämnt, orsakas Immediate-support virus av ett annonsprogram som kan infiltrera slumpvalda datorer när användaren installerar kostnadsfria applikationer från Internet eller om de klickar på en infekterad länk. Enda sättet att undvika den är att vara mer uppmärksam under installationsstegen vid alla nedladdningar. För det mesta klickar användare bara på knappen Nästa  tills installationen är slutförd. Detta är ett stort misstag då du på detta sätt kan hoppa över en massa valfria nedladdningar utan att ens märka det och därmed tillåta att de installeras.

Det är högst rekommenderat att ta bort Immediate-support virus om din webbläsare stördes av detta irriterande meddelande. Kom ihåg att det enda syftet med det här meddelandet är att göra reklam för ett värdelöst verktyg som inte kommer hjälpa dig med dina dator problem. Kör en full scanning av systemet med ett betrott anti-spionprogram såsom Spyhunter eller malwarebytes. Glöm heller inte att ta bort alla oönskade tillägg från de påverkade webbläsarna.

Automatisk Immediate-support virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Immediate-support Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 23, 2014 08:46, juli 23, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *