HulaToo Deals - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
Andra namn: HulaToo Ads
 

HulaToo är ett program, skapad av SuberWeb LLC, som klassas som ett annonsprogram pågrund av att den infiltreras utan användarens tillåtelse och försöker involvera dem i affiliate marknadsförings relaterade aktiviter. Det är ett verktyg som kan läggas till i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome genom många kostnadsfria programvaror, såsom musikspelare, videospelare, PDF-skapare och så vidare. När den väl är inne, genererar programmet Ads by HulaToo och försöker göra så att användare klickar på dem. HulaToo Deals innehåller olika kuponger och rabatter som du kan använda när du handlar på nätet. Problemet är att dessa popups visas oavsett om du gillar det eller ej, utan att ge dig ett val. Snart blir de väldigt irriterande och användare börjar leta efter olika sätt att bli av med dem.

Vanligtvis kommer HulaToo Deals buntad med kostnadsfria applikationer och användare går med på att lägga till dem utan att faktiskt veta om det. För att undvika detta annonsprogram, borde du vara försiktigare med det du installerar på din dator och kom ihåg att tredje parter ofta distribuerar deras produkter med andra kostnadsfria verktyg. Användare borde alltid välja Anpassad installation och se efter om några buntar har lagts till i programvaran de vill installera. Vanligtvis finns de listade vid något av installationsstegen. Om du inte vill installera dem, kan du behöva avmarkera vissa alternativ. Det är också rekommenderat att läsa villkoren av alla nya applikationer för att se vad du går med på vid en eller annan nedladdning.

Du borde också veta att genom att ladda ner HulaToo Deals, kommer du gå med på att dela lite av din privata information med en tredje part. Det betyder att de enkelt kan ge tillgång till din surfhistorik och sökförfrågningar. Detta förklarar varför HulaToo Deals annonser alltid är relaterade till dina intressen eller, rättade sagt, senaste sökningar och detta är ännu en anledning som gör den till ett potentiellt oönskat program. Du borde aldrig lita på dessa annonser, och ta bort HulaToo så fort som möjligt.

Instruktioner för manuell borttagning av HulaToo Deals

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga HulaToo Deals komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter HulaToo och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort HulaToo Deals från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till HulaToo och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort HulaToo Deals från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt HulaToo relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort HulaToo Deals från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till HulaToo. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

 1. Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk HulaToo Deals verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som HulaToo Deals och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 22, 2014 09:08, juni 22, 2014 09:08
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *