Hotstartsearch.com - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Hotstartsearch.com är en webbläsarkapare som ändrar dina webbläsarinställningar och orsakar massor av besvär på din dator. Programmet infiltreras in i datorer tillsammans med kostnadsfria applikationer. Av den här anledningen borde du vara väldigt försiktig när du installerar något på din dator från Internet. Du kan enkelt undvika program som Hotstartsearch.com om du är mer uppmärksam på varje steg i installationen. En av dem erbjuder att lägga till ytterligare program. Du måste avmarkera alla okända applikationer, annars kommer de att laddas hem automatiskt.

Om du redan mottagit Hotstartsearch på din dator, är dessa de huvudsakliga symtomen på dess existens. Först och främst, kommer din startsida och förvalda sökmotor att vara ersatta med dess egen webbplats. Sedan kommer du ganska ofta uppleva omdirigerar till okända webbsidor. Dina sökresultat kommer också att ändras. Hotstartsearch.com visas massor av annonser och kommersiella webbsidor som förväntas generera mer trafik. En sak du inte kan upptäcka så enkelt är att programmet samlar in din surfhistorik och skickar den här informationen till en avlägsen server. Senare kan den här informationen säljas till en tredje part som kan använda den för att visa riktade annonser.

Hotstartsearch.com är inte skadlig dock är den definitivt irriterande. Den komplicerar din användning av datorn och kan även leda till att den blir infekterad med allvarliga sabotageprogram om du omdirigeras till en farlig webbsida från en infekterad länk. Ta bort Hotstartsearch.com från ditt system så fort du har upptäckt den på din dator. Gå till Start -> Kontrollpanelen och klicka på ”Avinstallera Program” i Programdelen. Leta efter komponenter som är relaterade till Hotstartsearch.com på programlistan och avinstallera dem. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedanför:

För IE: 

 1. Öppna IE och gå till ”verktyg” -> ”Hantera tillägg”
 2. Välj ”Verktygsfält och tillägg” och avinstallera allt som är relaterat till Hotstartsearch.com från listan.
 3. Välj ”Sökleverantörer”-> Välj sökmotorn du använde innan och gör den till din standard sökleverantör. Ytterligare, välj ”Web Search”, klicka på ”Inaktivera förslag” för att inaktivera den.
 4. Gå till ”Verktyg”->”Internet-alternativ” och välj fliken ”Allmänt”. Klicka på ”använd standard” eller ange en egen hemsida, som google.com eller något annat. Klicka till sist på ”OK” för att spara ändringarna.

För Mozilla Firefox:

 1. Öppna Mozilla Firefox, gå till ”Verktyg”->”Tillägg”
 2. Välj fliken ”tillägg” -> Hotstartsearch.com och klicka ”Ta bort”
 3. Gå till ”verktyg” -> ”inställningar”. Återställ till sist Startsidan vid start eller ändra den till google.com
 4. Ange about:config och sök efter Websearch.simplesearches.info och ta bort dessa inställningar.

För Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen ”Anpassa och kontrollera Google Chrome” och välj ”Inställningar”.
 2. Välj fliken ”Grunderna” och ändra Google Chromes startsida till google.com eller någon annan sida och klicka sedan på knappen ”Hantera sökmotorer”.
 3. Välj ”Google” och gör den till din standard sökmotor
 4. Du rekommenderas också att scanna din dator med ett betrott anti-spionprogram, till exempel, Spyhunter.Glöm inte att uppdatera den till den senaste versionen för att garantera att alla hot försvinner.

  Top Ta bort genväg kapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Hotstartsearch.com endast vid start, försök detta:

 • Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
  Shortcut properties
 • Öppna fliken Genväg;
  Remove url
 • Ta bort Hotstartsearch.com del i dialogrutan.

Automatisk Hotstartsearch.com verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Hotstartsearch.com och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Hotstartsearch.com
     
 

Om författaren

 
juni 23, 2014 08:46, juli 26, 2017 20:36
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *