Hot-finder.com Virus - Hur Tar Man Bort?

 

Hot-finder.com virus är en webbläsarkapare som tar sig in i datorer utan användarens tillåtelses och tar kontroll över Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. När den väl är inne, ändrar den din startsida till hot-finder.com. Även om den ser ut som en vanlig sökleverantör, är den här ändringen gjord utan användarens medgivande. Dessutom är webbplatsen inte pålitlig, då den innehåller många sponsrade länkar och så försöker den få dig att klicka på kommersiella länkar.

När det kommer till de metoder som Hot-finder.com virus använder för att infiltrera datorer, kommer den vanligtvis buntad med andra gratisprogram, som musik- eller videospelare, PDF-skapare och så vidare. Du borde alltid vara väldigt försiktig med installationsstegen av alla gratisprogram och om du ser att de föreslår att du ska ersätta din startsida eller sökmotor med Hot-finder.com, borde du aldrig gå med på detta. Massor av användare går blint igenom installationsstegen utan att ens ser efter vilka ändringar den gör. På så sätt kan oönskade ändringar göras automatiskt.

Var medveten om att andra potentiellt oönskade program kan komma tillsammans med Hot-finder.com virus. Andra annonsprogram kan till och med orsaka mer problem för dig och involvera dig i olika tredje part aktiviteter. Dessutom om du besöker någon av webbplatserna som inkluderas i sökresultaten från den här sökmotorn kan du inte vara säker på att länken är trygg. Det är högt rekommenderat att ta bort Hot-finder.com virus så fort du har upptäckt den.

Gå till Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterat till Hot-finder.com därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-sabotageprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsarna.

Hur man tar bort Hot-finder.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Hot-finder.com från listan.

Hur man tar bort Hot-finder.com virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
  1. Välj Sökleverantörer;
  2. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
  3. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Hot-finder.com virus från Firefox:

   1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
   2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
   3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
   4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
   5. Sök efter ”browser.startup.homepage”. Högerklicka på den och radera.
 1. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 2. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Hot-finder.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan(du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg skapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Hot-finder.com endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Hot-finder.com del i dialogrutan.

Automatisk Hot-finder.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Hot-finder.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Hot-finder.com virus
     
 

Om författaren

 
juli 6, 2014 09:46, juli 6, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *