Hot Deals Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Om du har märkt att Hot Deals popup slumpmässigt dyker upp på din dator, är det ett tecken på att din PC varit infekterat med ett annonsprogram. Vanligtvis erbjuder den rabatter för att köpa olika produkter på Internet. Dock är det verkliga syftet bakom det här meddelandet att tjäna pengar genom att generera trafik till olika sponsrade webbplatser eller till och med installera andra potentiellt oönskade program på din dator.

Hot Deals popup orsakas oftast av ett annonsprogram eller ett webbläsartillägg, dessa program distribueras via olika kostnadsfria nedladdningar. Till exempel, kan den komma buntad med kostnadsfria musik- eller videospelare, PDF-skapare och andra populära applikationer. Problemet med sådan distribution är att dessa program inte frågar dig om du vill få ytterligare nedladdningar. Om du inte märk det själv under installationsprocessen, kommer alla buntar automatiskt läggas till i din dator. Det är därför du alltid borde avmarkera alla alternativ som erbjuder att ladda ner något som du inte känner till.

Ignorera inte Hot Deals popup eller liknande annonser. De kan inte dyka upp från ingenstans, det finns alltid en anledning bakom det. Vanligtvis betyder det att din dator har något annonsprogram och du borde ha i åtanke att det kan påverka ditt systems prestanda såsom säkerhet. Det är rekommenderat att ta bort Hot Deals popup och alla oönskade applikationer som möjligen kan relateras till det här meddelandet.

Instruktioner för manuell borttagning av Hot Deals popup

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Hot Deals popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Hot Deals och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Hot Deals popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Hot Deals och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Hot Deals popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Hot Deals relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Hot Deals popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Hot Deals. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Hot Deals popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Hot Deals Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 14, 2014 08:46, juli 18, 2016 15:55
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *