HD-Total Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

HD-Total är ett annonsprogram som kan installeras på datorer utan användarens kännedom och den visar massor av annonser varje gång du surfar på Internet. Den kan beröra användare som surfar med Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Beroende på vilken version kan namnet på det här annonsprogrammet variera. Vissa användare har rapporterat att de sett annonser av HD-Total-1.1. Om du den senaste tiden fått några liknande annonser på din dator, är du också ett offer av cyberkriminella.

Skaparna av annonsprogrammet buntar vanligtvis ihop andra kostnadsfria programvaror. När användaren installerar den här programvaran, laddas också annonsprogram ner automatiskt, såvida du inte avmarkerar det här valet i installationsstegen av ditt önskade program. Problemet är att många användare inte är uppmärksamma på detta och det slutar med att de laddar ner olika oönskade applikationer. Istället borde du alltid läsa villkoren på alla nya programvaror och välj Anpassad installation för att vara säker på vad du kommer få.

Även om HD-Total-1.1 Ads lovar att du kommer spara massa pengar, finns det massor av andra mål bakom den. Varje annons är fylld av rabatter, kuponger och så vidare, som attraherar användare att klicka på dem. Faktum är att skaparna av HD-Total annonsprogram tjänar pengar på varje klick du gör, eftersom varje annons innehåller en sponsrad länk och om du klickar på den, hjälper du till att öka trafiken på vissa kommersiella webbplatser som tillhör parters till skaparna av annonsprogrammet.

Det är rekommenderat att ta bort HD-Total från din dator så fort du har märkt av de allra första annonserna. Även om den inte är ett virus, utsätter den din dator för risk att bli infekterad med massor av infektioner genom att ta dig till osäkra sidor. Dessutom kan den spåra din surfhistorik och sökförfrågningar, som kränker din integritet. Lär dig hur du tar bort HD-Total Ads genom att följa instruktionerna nedanför:

Instruktioner för manuell borttagning av HD-Total

Använda Kontrollpanelen för att ta bort HD-Total komponenter och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.

 2. Leta efter HD-Total, HD-Total-1.1 och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.

 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort HD-Total från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg

 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till HD-Total, HD-Total-1.1 och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.

 3. Stäng fönstret.

Ta bort HD-Total från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet

 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till HD-Total och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.

 3. Alternativt: Ställ om Firefox:
  4.Gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort HD-Total från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.

 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till HD-Total, HD-Total-1.1. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.

 3. Starta om Chrome.

 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk HD-Total Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som HD-Total Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 25, 2014 08:46, april 25, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *