Hao123 Toolbar - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
 

Hao123 toolbar är en webbläsarkapare. Den kan installeras tillsammans med gratisprogram eller spridprogram. Du kommer veta när är i din dator eftersom Hao123 gör synliga förändringar. För det första ändras startsidan och söksidan till deras egna. Varje sökning du gör från adressfältet eller sökfältet kommer göras från Hao123 hemsida. 

Även om Hao123 toolbar kan vara rätt irriterande, är den inte farlig. Webbläsarkaparen installerar inte ytterligare sabotageprogram på din dator. Tyvärr är den ganska svår att få bort. En enkel avinstallations procedur är inte tillräckligt eftersom många av dess inställningar stannar i systemet och fortsätter att omdirigera användaren till oönskade webbplatser.

en-hao123-com-2-viruses

Om du har problem med att få bort Hao123 toolbar och inte kan återställa webbläsarens förvalda inställningar, så som sökmotorn och startsidan, rekommenderar vi att steg för steg utföra dessa borttagnings instruktioner:

Hur man tar bort Hao123 från IE:

 1. Öppna IE och gå till ”verktyg” -> ”Hantera tillägg”
 2. Välj ”Verktygsfält och tillägg” och avinstallera allt från listan som är relaterat till Hao123 så som: Hao123 toolbar, UrlHelper Class osv.
 3. Välj ”Sökleverantörer”-> Välj sökmotorn ”Bing” och gör den till din förvalda sökmotor. Ytterligare, klicka på ”Inaktivera förslag” vid sökförslag för att inaktivera den.
 4. Gå till ”Verktyg”->”Internet-alternativ” och välj fliken ”Allmänt”. Klicka på ”Använd standard” eller ange en egen hemsida, som google.com eller något annat istället för Hao123.com. Klicka till sist på ”OK” för att spara ändringarna.

Hur man tar bort Hao123 från Mozilla Firefox:

 1. Öppna Mozilla Firefox, gå till ”Verktyg”->”Tillägg”
 2. Välj fliken ”tillägg” -> Hao123 Toolbar och klicka ”Ta bort”
 3. Gå till ”verktyg” -> ”inställningar”. Återställ till sist Startsidan vid start eller ändra den till google.com istället för Hao123 under fliken ”Allmänt”.

Hur man tar bort Hao123 från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen ”Anpassa och kontrollera Google Chrome” och välj ”Inställningar”.
 2. Välj fliken ”Grunderna” och ändra Google Chromes startsida till google.com eller någon annan sida och klicka sedan på knappen ”Hantera sökmotorer”.
 3. Välj ”Google” och gör den till din standard sökmotor
 4. Välj till sist ”Web search” från listan och ta bort den genom att klicka på märket X.

Automatisk Hao123 toolbar verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Hao123 Toolbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Hao123 toolbar

 
 

Liknande bilder

 
related image #1 from Hao123 toolbar
     
 

Om författaren

 
mars 6, 2014 20:22, juni 30, 2017 13:30
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *