Lp.great-free-apps.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Lp.great-free-apps.net popup är ett irriterande meddelande som kan hindra ditt surfande genom att erbjuda falska uppdateringar eller göra reklam för vissa sidor. Meddelandet visas på de system som har blivit berörda av Annonsprogram. Vanligtvis sker detta under installationen av andra program, om användare inte är tillräckligt uppmärksamma under installationsstegen av programmet kan de tillåta att annonsprogram tar sig in i deras datorer (vanligtvis oavsiktligt). Vi vissa fall kan annonsprogram läggas till när du besöker misstänksamma webbsidor eller klickar på en skadlig länk.

Oavsett hur den lyckas infiltrera, kommer Lp.great-free-apps.net popup visas varje gång du surfar på Internet. Vanligtvis härmar meddelandet en uppdatering och många användare klickar på den utan att tveka på att den kan vara relaterad till annonsprogram. Dock om du tar dig en närmare titt kommer du förstå att Lp.great-free-apps.net inte har något att göra med några uppdateringar. Meddelandet innehåller några inbäddade sponsrade länkar som omdirigerar användare till kommersiella webbplatser. En annan fara är att istället för att få en uppdatering, laddar du ner ett potentiellt oönskat program till din dator. Detta är en av metoderna som används för att distribuera webbläsarkapare, annonsprogram, webbläsartillägg, plugins etc.

Håll dig borta från misstänksamma meddelanden som Lp.great-free-apps.net popup. De har blivit väldigt populära och påverkar webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Var försiktig när du surfar på nätet och gör ditt bästa för att undvika att ladda ner några värdelösa verktyg. Om någon av dina webbläsare redan blivit påverkad, ta bort Lp.great-free-apps.net popup så fort som möjligt. Kolla guiden nedanför för en snabb och enkel lösning.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Lp.great-free-apps.net popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Lp.great-free-apps.net och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Lp.great-free-apps.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Lp.great-free-apps.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Lp.great-free-apps.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Lp.great-free-apps.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Great-free-apps Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 31, 2014 08:46, maj 31, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *