Gnk.cipath.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
Andra namn: Gnk, Cipath, Net virus
 

Gnk.cipath.net popup är ett falskt meddelande som gör reklam för annonsprogram och andra potentiellt oönskade program och som försöker göra så att datoranvändare laddar ner dem utan att veta om det. Meddelandet visas på din dator när du surfar på Internet då den påminner dig om någon uppdatering för en spelare eller andra applikationer. Faktum är att om du klickar på den kommer det sluta med att du installerar något oönskat program på din dator.

Vanligtvis orsakas Gnk.cipath.net popup av ett annonsprogram som kommer ihop buntat med olika kostnadsfria nedladdningar. Något annonsprogram kan även buntas med huvudinstalleraren på några nedladdningshemsidor. För att undvika att ladda ner program som är ihop buntade, välj alltid Anpassad Installation när du installerar ett gratisprogram på ditt system. Se också till att läsa villkoren och gör alla nödvändiga ändringar på installationsinställningarna för att undvika att din dator tar emot oönskade verktyg.

Det är högst rekommenderat att ta bort Gnk.cipath.net popup och andra annonsprogram som är ansvariga för att visa det här falska meddelandet om uppdatering. Det är en bluff som inte har något att göra med några uppdateringar. Se upp för att annonsprogrammet kan involvera dig i olika  relaterade marknadsföringskampanjer och spionera på dina surfvanor, endast för att göra vinst från  filiala reklamlänkar etc. 

För att ta bort Gnk.cipath.net popup borde du avinstallera annonsprogrammet som är ansvarig för det här falska meddelandet. Det enklaste sättet att göra det på är att använda Spyhunter scan. Komplett borttagnings instruktioner kan hittas nedanför:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort Gnk.cipath.net popup

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till Gnk.cipath.net popup. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Gnk.cipath.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Gnk.cipath.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Gnk.cipath.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Gnk.cipath.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Cipath Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 14, 2014 10:31, april 14, 2014 10:31
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *