Glindorus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Om du ständigt får popups av Glindorus på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome så har din dator blivit infekterad med ett annonsprogram. Oftast installeras det här programmet på datorer ihop olika gratisprogram, Trots att man också kan att ladda ner den från deras officiella sida glindorus.net. Applikationen visar meddelanden med olika erbjudanden om att handla billigare, få kuponger, rabatter och så vidare.

Vid första anblick verkar dessa meddelanden vara ofarliga och även användbara för vissa användare, speciellt om man håller på att shoppa och letar efter specialerbjudanden. Men Glindorus primära mål är inte att erbjuda rabatter för användare utan att annonsera olika kommersiella hemsidor och öka deras trafik. Programmet visar dessa meddelanden för att omdirigera så många användare som möjligt till gynnade webbplatser. De har alla länkar till sponsrade sidor, så om du klickar på annonser från Glindorus kommer du att hjälpa skaparna att tjäna pengar från filiallänkar. 

Utöver det, använder applikationen sig av olika spårningstekniker för att granska datoranvändarens beteende på nätet. Glindorus kan samla data om dina surfvanor, dokumentera din historik och sökningar och sedan använda sig av den här informationen i marknadsföringssyfte. Trots att den inte är ett virus, orsakar programmet mer än tillräckligt med besvär för datoranvändaren. Dessutom, om du blir omdirigerad till en farlig hemsida , kan din PC bli infekterad med mer seriösare hot som Trojaner, ransomware och liknande. 

Det är högst rekommenderat att ta bort Glindorus när du har märkt av dess popups på din dator. Du borde köra en full scanning av systemet med ett respekterat anti-spionprogram, till exempel Reimage, SpyHunter, hitman eller annat legitimt verktyg. Glöm inte att manuellt uppdatera till den nyaste versionen för att få garantera bästa upptäckt och borttagning av oönskade applikationer.

Automatisk Glindorus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Glindorus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
februari 11, 2014 12:36, februari 11, 2014 13:36
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *