Giant Savings - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Giant Savings är ett reklamprogram som orsakar att olika kuponger och erbjudanden visas då du använder Internet. Det kan visas som en Giant Savings ikon vid det övre högra hörnet på fönstret av din sökmotor, som pop-up eller som textreklam. Applikationen läggs till i datorn som ett verktyg. Verktyget utvecklades av Amazing Apps med målet att du ska spara pengar då du handlar på Internet. Då det kan vara användbart genom att få olika erbjudanden till och från och på så sätt spara pengar så är problemet ändå, då Giant Savings är gratis, att det genererar förtjänster till dess utvecklare genom att visa olika reklamer. Dessa kan bli väldigt irriterande.

Ett annat problem med detta tillägg är att det kan packeteras med tredjeparts-program som t.ex. sökvertyg. Detta betyder att när Giant Savings läggs till så kommer du även behöva lägga till applikationer som kommer ändra din startsida, standard sökleverantör och även ”nya flikar” till de som stöttas av applikationen. Dessutom så kommer dina internetvanor att övervakas så fort du installerat tillägget. En del av informationen kan identifieras personligen. Informationen delas sedan med marknadskampanjer och kan användas för att visa ”personliga reklamer”.

Du kan ladda ned Giant Savings direkt från deras officiella hemsida eller via deras affiliates, dock händer detta sällan. Oftast så klagar användare över att de infekterats med detta reklamprogram från ingenstans. Sanningen är den att oftast installeras det in genom att följa med andra gratisprogram. Några av programmen som är kända för att sprida Giant Savings är 1ClickDownload, Yontoo och FBPhotoZoom. För att undvika att bli infekterad med reklamprogram och andra kapare så bör du alltid hålla utkik efter tillägg och avancerade tillval då du lägger till något till din dator och även klicka bort alla förklickade bockar med okända applikationer. Om du har ens känner av en liten suspekt känsla att något är fel då du installerar så bör du avsluta processen.

Giant Savings borttagningsinstruktioner

För att ta bort Giant Savings så måste det avinstalleras från kontrollpanelen. Du behöver även ta bort det som tillägg hos Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Ett annat ställe att kika till är registret där du kan behöva ta bort en del filer relaterade till detta reklamprogram därifrån. Till sist så måste du ta bort alla ”kakor”. Det kan även behövas en återställning av din startsida, standard sökleverantör samt ”nya flikar” manuellt ifall ett kaparverktyg av sökmotorer har installerats tillsammans med Giant Savings. Vi rekommenderar manuell borttagning endast om du är tillräckligt erfaren med datorer så du inte orsakar någon skada genom att ta bort användbara filer. Om du inte känner dig självsäker nog eller ifall du vill bli kvitt problemet snabbare så kan du använda dig av ett automatiskt verktyg som är speciellt utvecklat för dessa ändamål, t.ex. Reimage, SpyHunter. Var god notera dock att ofta är det fler än ett reklamprogram och/ eller kaparprogram som lagts till och ibland kan datorer även bli infekterade med virus då dessa oönskade applikationerna är aktiva. Anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter tar hand om allt detta. Ifall du föredrar ett annat program så bör du forska kring programmet innan så du vet att det programmet kan ta tag i just den infektionen, många kan nämligen inte hitta reklamprogram/ kaparprogram.

Automatisk Giant Savings verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Giant Savings och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Giant Savings

 
Processer:
 

Giant Savings skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
maj 16, 2015 10:16, maj 16, 2015 10:16
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *