Getit4cheaper - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Getit4cheaper är ännu en skadlig applikation som kan installeras till din dator utan att du vet om det. Det är listat som ett reklamprogram tack vare dess flertalet skadliga utföranden. Om du har uppmärksammat reklam märkta med ”Ads by Getit4cheaper” eller ”Brought to you by Getit4cheaper” så är din dator garanterat infekterad och du bör ta tag i problemet. Om du letar efter hur man tar bort detta skadeprogram så har du kommit till rätt plats. I den här artikeln kommer vi ge dig fulla instruktioner om hur man eliminerar infektionen både manuellt och automatiskt.

Om du inte är en erfaren användare med datorer så bör du använda det automatiska alternativet eftersom det är enklare och mer effektivt. Ladda enkelt ned och installera ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Malwarebytes, StopZilla eller Reimage, SpyHunter och genomsök datorn med det. Det kommer att automatiskt hitta samt ta bort hotet. Dessutom så skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är klokt att ha ett sådant program installerat.

Om du av någon anledning inte vill installera något verktyg så kan du ta bort Getit4cheaper manuellt med. Eftersom den här processen kan vara lite svårare så har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner för att ta bort Getit4cheaper, dessa hittar du i slutet av artikeln. Följ alla stegen noga så kommer du kunna eliminera detta skadeprogram på nolltid. Ifall du har några frågor relaterade till borttagningen eller infektionen själv så tveka inte att ställa dessa i kommentarsfältet nedan, vi kommer göra vårat yttersta för att besvara dom alla.

Om du vill lära dig mer om de specifika egenskaperna hos Getit4cheaper, var då god fortsätt läs.

Om Getit4cheaper

Det beskrivs som en applikation som kommer både hjälpa dig spara tid samt pengar då du handlar på Internet genom att ge dig olika länkar, kuponger och erbjudanden. Dock har beskrivningen väldigt lite merd verkligheten och göra.

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna, som t.ex. Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox. Väl installerad så kommer det visa olike reklamer i flera olika former, som t.ex. pop-ups (reklamrutor som hoppar upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamrutorna lägger sig i aktivitetsfältet istället), textreklam och reklampelare. Ett nytt fönster eller flik med reklam kan också dyka upp. Dessa dyker upp helt på måfå, till och från, vilket är väldigt irriterande. Oftast dyker de upp på internethandelssidor som t.ex. Ebay eller Amazon och erbjuder dig att köpa olika produkter eller tjänster för attraktiva priser. Även fast dessa som nämn ser attraktiva ut så bör du inte klicka på dessa då de oftast är falska och endast ett trick för att fånga din uppmärksamhet. Skulle du ändå klicka på en av dessa reklamlänkar från Getit4cheaper så kommer du direkt att bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan du få din dator infekterad eller t.o.m. bli bedragen på dina pengar om du försöker att handla något hos dessa.

En annan oönskad egenskap av Getit4cheaper är dess insamlande av information. Väl installerad så kommer den samla in olika informationer om dina intervanor somt t.ex. din internethistorik, internetsökningar, mest besökta hemsidor samt även din IP-address och e-post address. Reklamprogrammet skapare formar sedan om reklamerna baserade på informationen hämtad och gör dessa ännu mer relevanta samt intressanta för dig, på så sätt ökar risken att just nu klickar på en av dom. Det är huvudmålet av denna skadliga applikation då dess ägare tjänar pengar för varje klickning du utför.

Verktyget fungerar som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dessa är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de reklamprogram som Getit4cheaper för att dirigera trafik till sina hemsidor. Med andra ord, om du har Getit4cheaper installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen via din sökmotor.

Getit4cheaper spridningsmetoder

Getit4cheaper sprids tillsammans med andra gratisprogram. T.ex. om du skulle ladda ned samt installera någonting gratis så finns det en chans att Getit4cheaper installeras bredvid utan att du vet om detta. Om du vill undvika det så bör du vara mer noggrann under installationen av gratisprogram. Hoppa inte över några steg och håll utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det går. Detta låter dig se alla möjliga alternativ och utföra ändringar. Stressa inte då den viktigaste informationen kan vara väldigt otydlig. Om det är försent och din dator redan är infekterad, vänta då inte utan ta tag i problemet och bli av med detta skadeprogram.Automatisk Getit4cheaper verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Getit4cheaper och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Getit4cheaper

Du tar bort Getit4cheaper genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Getit4cheaper installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Getit4cheaper .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Getit4cheaper från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Getit4cheaper och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Getit4cheaper, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Getit4cheaper från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Getit4cheaper. Klicka på papperskorgen bredvid Getit4cheaper eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Getit4cheaper, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Getit4cheaper från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Getit4cheaper och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Getit4cheaper, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Getit4cheaper från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Getit4cheaper ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Getit4cheaper från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Getit4cheaper. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Getit4cheaper, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Getit4cheaper

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
april 28, 2015 10:10, april 28, 2015 10:10
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *