Freemediaplayer.tv Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Freemediaplayer.tv popup är ett falskt uppdatering meddelande som oftast säger att din mediaspelare är föråldrad och rekommenderar dig att skaffa dig en uppdatering för bästa möjliga prestanda. Faktum är att det inte har något att göra med dina legitima program. Dessa popups orsakar av ett tillägg som kan ha lagts till i din dator när du laddade ned något gratisprogram från Internet. Målet är att sprida olika oönskade program eller omdirigera användare till sponsrade hemsidor. Detta är vad som händer om du klickar på Freemediaplayer.tv popups.

Det är starkt rekommenderat att ta bort tillägget som är ansvarig för Freemediaplayer.tv popups så snabbt som möjligt. Det är inte enkelt att hitta det i din dator, så bästa sättet att bli av med det är via ett anti-skadeprogram, som t.ex. eller StopZilla. Genomsök datorn fullt ut och låt verktyget ordna till problemen automatiskt. Om du föredrar att ta bort Freemediaplayer.tv popups manuellt så kan du följa våran manual given i slutet av artikeln.

Om Freemediaplayer.tv popups

Freemediaplayer.tv popups kan dyka upp på många populära sökmotorer, som t.ex. Internet explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome samt Safari. Om du tar meddelandet för givet och klickar på det så kommer du med största sannolikhet acceptera att installera något värdelöst program som kan vara skadligt. Som om detta inte vore nog så kommer Freemediaplayer.tv popups omdirigera dig till sponsrade hemsidor. De behöver nödvändigtvis inte vara skadliga, men det finns en risk att du kan bli infekterad där. Till sist så är det väldigt irriterande att uppleva sådana omdirigeringar.

Programmet som genererar Freemediaplayer.tv popups kan också övervaka dina internetvanor och komma åt information om dina intressen, detta används senare i omoraliska marknadsföringssyftet framåt i tiden. Ha i åtanke att Freemediaplayer.tv reklamprogram kan övervaka din internethistorik samt även komma åt information under tiden du använder Internet, som t.ex. dina användarnamn eller lösenord. Som du förstår så är risken stor mot din säkerhet och är inget som bör tollereras. Dessutom kan du märka av en hel del reklam då du använder Internet och andra obehagligheter.

Freemediaplayer.tv popups spridningsmetoder

Popups som Freemediaplayer.tv popups har skapats av kriminella inom internetvärlden för att tjäna pengar på att stötta olika verktyg eller omdirigera användare till sponsrade hemsidor. Oftast är ett reklamprogram ansvarig för att generera dessa popups som kommer packeterad med legitima gratisprogram utan att tydligt bekräfta detta. När du laddar ned ett gratisprogram, verktyg eller andra program så bör du aldrig gå med på att installera några tillägg som följer med. Problemet är att användare ser sällan dessa packeteringar. Av den här orsaken så bör du alltid vara noggrann under installationsstegen, samt kika efter tillägg samt avancerade tillval så du inte missar något. Se till att klicka bort förklickade bockar med program som för dig är okända. Gå aldrig heller med på att lägga till tillägg till sökmotorn eller andra applikationer, även fast de beskrivs som användbara.

För att ta bort Freemediaplayer.tv popups, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram eller följ våra steg-för-steg instruktioner.Automatisk Freemediaplayer.tv popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Freemediaplayer.tv Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Freemediaplayer.tv popup

Du tar bort Freemediaplayer.tv popup genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Freemediaplayer.tv popup installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Freemediaplayer.tv popup and related parasites like Remarkable popup , Jno.jsstatis.net popup , Myrewardfeed.com popup , Popularprizes.super-savingsurveyonline.com popup .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Freemediaplayer.tv popup från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Freemediaplayer.tv popup och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Freemediaplayer.tv popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Freemediaplayer.tv popup från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Freemediaplayer.tv popup. Klicka på papperskorgen bredvid Freemediaplayer.tv popup eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Freemediaplayer.tv popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Freemediaplayer.tv popup från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Freemediaplayer.tv popup och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Freemediaplayer.tv popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Freemediaplayer.tv popup från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Freemediaplayer.tv popup ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Freemediaplayer.tv popup från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Freemediaplayer.tv popup. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Freemediaplayer.tv popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

       
 

Om författaren

 
mars 27, 2015 09:41, mars 27, 2015 09:41
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *