Flipora Hijaker - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Flipora Hijacker, också känd som Flipora Facebook scam, är ett program som orsakar omdirigeringar till webbsidorna static.flipora.com, static1.flipora.com, login.flipora.com, feedshare.flipora.com, http://static2.flipora.com, tredje-part sökmotorn Certified Toolbar och en massor av andra problem till din dator. Programmet får tillgång till datorer via spammade email bilagor och genom att bunta in i andra programvaror som vanligtvis är gratis som du kan ladda ner från Internet. När den väl är inne, kapar programmet din webbläsare och får kontroll över dina sökningar.

Flipora Hijacker ändrar dina webbläsarinställningar och ändrar din förvalda söksida, startsida och även lägger till okända webbsidor i dina bokmärken. När du försöker göra en sökning på Internet kommer det sluta med att du besöker static.flipora.com istället för din förfrågan. Dessa omdirigeringar är väldigt irriterande och de kan också leda till infiltration av sabotageprogram om du blir omdirigerad till en skadlig sida eller klickar på en skadlig länk. Flipora Hijacker är programmerad för att samla viss information, såsom din historik, sökord, annonser som du klickat på. Den här informationen kan användas för att göra reklam för olika produkter och specialerbjudanden.

Det är rekommenderat att ta bort Flipora Hijacker från ditt system, så fort du har upptäckt dess spår på din maskin. Du måste ta bort misstänksamma inlägg som är relaterade till Flipora Hijacker från din dator och köra en full scanning av systemet med ett betrott anti-spionprogram till exempel Spyhunter. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedanför för att ta bort tillägg och skadliga filer från Kontrollpanelen:

På Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Flipora från listan

På från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Flipora Hijaker verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Flipora Hijaker och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Flipora Hijaker
     
 

Om författaren

 
maj 3, 2014 08:46, maj 3, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *