Fl-v.org Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Fl-v.org popup är ett till struntmeddelande som kan hittas på webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Den kan bli väldigt irriterande då den fortsätter att dyka upp och störa dig när du surfar, så många användare vill veta hur man stoppar den. Om du vill lära dig vad syftet med det här meddelandet är och hur man tar bort den, kan du fortsätta läsa.

Oftast distribuerar Fl-v.org popup något specifikt annonsprogram eller andra potentiellt oönskade program. Även om den hävdar att vara en uppdatering för din Flash Player eller annan applikation, är sanningen den att om du kommer går med på att installera en så kallad uppdatering och går igenom installationsstegen kommer du ge åtkomst till att en helt ny applikation får tillträde till din dator. Annonsprogram är oftast relaterade till affiliate marknadsföring och de kan spåra din surf aktivitet. Den sist nämnda funktionen kan orsaka problem och riskera säkerheten av din personliga information.

Du borde vara väldigt försiktig om du tar emot slumpmässiga meddelanden medan du surfar på Internet. Även om den hävdar att vara en uppdatering för ett av dina program, var misstänksam och undersök informationen innan du klickar på meddelandet. Fl-v.org popup kan endast visas på system som redan blivit berörda av ett annonsprogram eller ett webbläsartillägg. Den kan ske när du installerar andra verktyg på ditt system, speciellt gratisprogram från Internet. Se till att du alltid läser villkoren av din nya nedladdning och följ installationsstegen noggrant. Om de erbjuder att ytterligare verktyg installeras, avstå dem du inte känner till. Välj Anpassad eller Avancerad Installation och gå igenom stegen noggrant då alla buntar inte syns när du väljer Snabb installation.

Ta bort Fl-v.org popup och andra relaterade annonsprogram så fort du har märkt av dessa falska meddelanden.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Fl-v.org popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Fl-v.org och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Fl-v.org popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Fl-v.org som föremål som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Fl-v.org popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Fl-v.org relaterat och föremål du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Fl-v.org popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Fl-v.org. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Fl-v.org popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Fl-v.org Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 4, 2014 08:46, juni 4, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *