Websearch.fixsearch.info Virus - Hur Tar Man Bort?

 

Websearch.fixsearch.info virus är en till webbläsarkapare som kan beröra webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Programmet sprids via kostnadsfria nedladdningar och läggs till i din webbläsare när du installerar något program från Internet, till exempel, en musik eller videospelare. När den väl är inne, ändrar webbläsarkaparen genast din startsida och förvalda sökleverantör till Websearch.fixsearch.info. Även om den ser ut som en vanligt söksida, försöker den faktiskt göra reklam för olika kommersiella sidor och den erbjuder en dålig tjänst.

Websearch.fixsearch.info virus huvudsyfte är att göra reklam för massor sidor och öka deras trafik. Den visar sponsrade sidor i dina sökresultat och orsakar omdirigeringar till dem så fort du surfar på Internet. För det första är sådan aktivitet otrygg eftersom Websearch.fixsearch.info virus kan omdirigera dig till farliga webbplatser där du kan få ditt system infekterat. För det andra, kommer de flesta användare tycka att den är väldigt irriterande. Det kommer heller inte ta lång tid för dig att förstå att Websearch.fixsearch.info är baserad på reklam.

För att undvika liknande webbläsarkapare, är det högst rekommenderat att vara försiktig med vad du laddar ner på din dator. Kolla alltid igenom installationsstegen av ditt gratisprogram som du installerar. Det är rekommenderat att välja Anpassad installation för att se till att du ser alla ytterligare nedladdningar. På så sätt kommer du kunna göra ändringar genom att välja eller ta bort markeringar i kryssrutor bredvid alternativa inställningar. Avmarkera alla alternativ som erbjuder att installera applikationer som du inte känner till eller som ersätter din startsida, sökleverantör etc. Om du tror att de kan vara användbara, gör lite research om dem innan du tillåter dem på ditt system. Se också till att du inte klickar på misstänksamma popups om de dyker upp på din dator när du surfar på Internet. De kan också inkludera potentiellt oönskade program. Det är också värt att nämna att du inte borde öppna några billagar från okända mottagare eller spam email. Se till att surfa tryggt och du kommer undvika många datorproblem.

Om någon av dina webbläsare redan blivit kapad, borde du ta bort Websearch.fixsearch.info virus från ditt system så fort som möjligt. Annars kommer du riskera att bli involverad i affiliate marknadsföring och andra reklam relaterade projekt. Se upp för att vissa kapare kan också installera annonsprogram och andra PUPs som kan fungera som spårningscookies och avslöja dina surfvanor eller till och med din känsliga information, såsom användarnamn och lösenord. Om du har märkt av konstig aktivitet på din dator, är det högst rekommenderat att köra en full scanning av systemet  med ett pålitligt anti-spionprogram.

För att ta bort Websearch.fixsearch.info virus, gå till Kontrollpanelen -> listan lägg till och ta bort program och avinstallera den därifrån. Det är viktigt att du tar bort alla andra program som installerades med kaparen, då många utav dem kan laddas ner igen eller återinföra webbläsarinställningarna. Scanna med Spyhunter då den identifierar sådana program ganska bra. Kolla också webbläsartilläggen i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du inte ser Websearch.fixsearch.info listad, borde du använda anti-sabotageprogram såsom Spyhunter och scanna din dator med den. Att avinstallera programmet från din dator ändrar inte dina sökleverantörer. Du måste själv göra det manuellt. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedanför:Automatisk Websearch.fixsearch.info virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Fixsearch Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Specialinstruktioner för borttagning av Websearch.fixsearch.info virus

Du tar bort fixsearch virus genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Websearch.fixsearch.info virus installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Websearch.fixsearch.info virus från dina webbläsare

  Top Hur man avlägsnar Websearch.fixsearch.info virus från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till fixsearch virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Hur man avlägsnar Websearch.fixsearch.info virus från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Websearch.fixsearch.info virus och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Websearch.fixsearch.info virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

  Top Hur man avlägsnar Websearch.fixsearch.info virus virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort fixsearch virus från listan.

Hur man avlägsnar Websearch.fixsearch.info virus från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till fixsearch virus och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Websearch.fixsearch.info virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Websearch.fixsearch.info virus från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör fixsearch virus ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Hur du tar bort Websearch.fixsearch.info virus från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera Websearch.fixsearch.info virus och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till fixsearch virus, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

 

Liknande bilder

 
related image #1 from Websearch.fixsearch.info virus
     
 

Om författaren

 
september 11, 2014 08:52, december 1, 2014 12:16
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *