Websearch.fastsearchings.info Virus - Hur Tar Man Bort?

 

Websearch.fastsearchings.info virus är en webbläsarkapare som påverkar webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Det är ett program som gör ändringar i datorer utan användarens tillåtelse eller kännedom. När den väl är inne, ersätter den din startsida och förvalda sökleverantör och tar över varje sökning du gör.

Om du gör en sökning med Websearch.fastsearchings.info sidan, kommer du bli förvånad över hur många sponsrade länkar du finner i dina sökresultat. Genom att lura människor att klicka på de länkarna de gör reklam för, hjälper programmet webbplatsernas ägare att höja sin sidrankning i sökresultat, så väl som att öka trafiken till dessa sidor. Dock får användarna inte relevanta sökresultat och de riskerar till och med att besöka skadliga sidor, eftersom det inte finns några garantier på att Websearch.fastsearchings.info kommer visa pålitliga länkar.

Dessutom kan den här webbläsarkaparen bidra till att visa massor av annonser när du surfar på Internet. Som du vet kan vissa av annonserna också leda till att du besöker kompromissade webbplatser. Det är högst rekommenderat att ta bort Websearch.fastsearchings.info virus så fort du har upptäckt den i din webbläsare. Ha i åtanke att om mer än en av dina webbläsare har blivit påverkade, måste du ta bort den från varje webbläsare separat. Följ guiden nedan för att få bort den så fort den har börjat störa ditt surfande.

Gå till Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterat till Websearch.fastsearchings.info därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-sabotageprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsarna.

Hur man tar bort Websearch.fastsearchings.info virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Websearch.fastsearchings.info från listan.

Hur man tar bort Websearch.fastsearchings.info virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
  1. Välj Sökleverantörer;
  2. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
  3. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Websearch.fastsearchings.info virus från Firefox:

   1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
   2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
   3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
   4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
   5. Sök efter ”browser.startup.homepage”. Högerklicka på den och radera.
 1. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 2. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Websearch.fastsearchings.info virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan(du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg skapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Websearch.fastsearchings.info endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Websearch.fastsearchings.info del i dialogrutan.

Automatisk Websearch.fastsearchings.info virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Fastsearchings Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Websearch.fastsearchings.info virus
     
 

Om författaren

 
juli 9, 2014 22:21, juli 9, 2014 22:21
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *