Websearch.fastosearch.info Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Websearch.fastosearch.info virus är en webbläsarkapare som sprids via kostnadsfria nedladdningar. Den kan ta över webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. När den väl är inne ställer den om Websearch.fastosearch.info som din startsida och search.smartaddressbar.com som din förvalda sökleverantör. Dessa ändringar görs utan användarens tillåtelse och det är en av anledningarna till att klassa den som ett potentiellt oönskat program.

Websearch.fastosearch.info virus försöker göra reklam för sponsrade länkar och tjäna lite affiliate vinster. Den radar upp massor av kommersiella webbplatser i dina sökresultat och visar slumpmässiga annonser när du surfar på Internet. Dessutom, kan programmet samla dina sökförfrågningar och spåra din surfhistorik. Senare kan den här informationen ges till en tredje part och användas för att generera personliga annonser, baserad på dina intressen, eller blanda in användare i olika marknadsförings relaterade kampanjer.

Det är inte säkert att behålla Websearch.fastosearch.info virus i din webbläsare, då den är inte bara störande utan den tar dig också till skadliga sidor och får ditt system infekterat. För att skydda din PC från attacker av liknande kapare, ska du se till att vara mer försiktig med vad du installerar på din dator. Massor av gratisprogram har en tendens att lägga till potentiellt oönskade program såsom Websearch.fastosearch.info virus, utan att tydligt avslöja det. Följ alltid installationsstegen, om du inte är säker på konsekvenserna. Klicka heller aldrig på misstänksamma annonser, popups eller länkar, då många av dem kan också försöka installera annonsprogram, kapare och andra oönskade program.

För att ta bort Websearch.fastosearch.info virus gå till Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterat till den här domänen därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-sabotageprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsarna.

Hur man tar bort Websearch.fastosearch.info virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Websearch.fastosearch.info från listan.

Hur man tar bort Websearch.fastosearch.info virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer;
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Websearch.fastosearch.info virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.startup.homepage”. Högerklicka på den och radera.
 6. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 7. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Websearch.fastosearch.info virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan(du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg skapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Websearch.fastosearch.info endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Websearch.fastosearch.info del i dialogrutan.

Automatisk Websearch.fastosearch.info virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Fastosearch Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Websearch.fastosearch.info virus
     
 

Om författaren

 
juni 27, 2014 13:34, juni 27, 2014 13:34
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *