EnjoyCoupon Deals - Hur Tar Man Bort?

 

EnjoyCoupon är ett reklamprogram som lovar att tillhandahålla en bättre upplevelse då du handlar på Internet och hjälpa dig att spara en hel del tid och pengar dessutom. Trotts att detta låter som ett bra program så är sanningen dock att du får ännu mer bekymmer än du får nytta. programmet visar flertalet reklamer när du söker på Internet , dessa blir väldigt irriterande och kan dessutom omdirigera dig till olika okända hemsidor som kan vara äventyrade. Som om detta inte vore allt, EnjoyCoupon fungerar även som en övervakare och kan få tillgång till en del av din privata information.

Programmet sprids tillsammans med andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet, exempelvis gratis mediaspelare. Om du är en av de användare som inte håller en noggrann koll under installationsstegen av dina nya program så kan du enkelt råka installera något liknande EnjoyCoupon med, eftersom detta program inte behöver någon tillåtelse. För att undvika det så bör du alltid hålla utkik efter ett avancerat installationsalternativ och följa varje steg noggrant. Om du ser några erbjudanden som okända tillägg, neka då dessa genom att klicka bort dom.

Ifall din dator redan har infekterats med detta skadeprogram så är det första du kommer lägga märke till är flertalet reklamer. EnjoyCoupon Deals erbjuder rabatter och kuponger för dina köp på Internet. Om du vill köpa något så kan detta vara användbart, men om du dock bara vill söka runt på Internet så kommer det bli väldigt irriterande att få dessa meddelanden jämt och ständigt. Håll utkik över om EnjoyCoupon erbjudanden är relevanta till dina senaste internetsökningar. Det betyder att programmet kan övervaka din internethistorik. Detta är inte en säker egenskap. Programmet kan enkelt få tillgång till känslig information som kan leda till intrång mot integriteten samt t.o.m. förlust av pengar.

Det är rekommenderat att ta bort EnjoyCoupon Deals från din dator så snart du lagt märke till det. Följ instruktioerna nedan om hur du gör detta på samtliga påverkade sökmotorer. Programmet kan läggas till hos Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome.

Manuell borttagning av EnjoyCoupon Deals

Använda kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga EnjoyCoupon Deals komponenter och installatörer

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/ Vista/ 7 öppna Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/ Ta bort program eller Avinstallera. På Windows 8, skriv in Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administrator för datorn i båda fallen.
 2. Leta efter EnjoyCoupon Deals och/ eller liknande innehåll i listan av program. Som standard rekommenderas borttagningen av Yontoo, WebCake, allt som är ”savings” eller ”coupon” relaterat. Genomsöka med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller SpyHunter kan ge en bra idé om vilka program som behöver tas bort där med.
 3. Stäng ned kontrollpanelen.

Hur du tar bort EnjoyCoupon Deals från Internet Explorer

 1. Klicka på kugghjulet -> Hantera tillägg.
 2. Gå igenom tilläggslistan. Ta bort allt som är relaterat till EnjoyCoupon Deals och innehåll som du inte känner till som inte är utvecklade av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned inställningarna.

Hur du tar bort EnjoyCoupon Deals från Firefox :

 1. Skriv in “about:addons” i addressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt som relaterar till EnjoyCoupon Deals och innehåll som du inte känner till. Om du inte känner till ett tillägg och det inte är utvecklat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte det.
 3. Alternativt, återställ Firefox: Gå till Firefox (klicka på de tre horistonella linjerna i höger hörn) -> Hjälp (frågetecken ikonen) -> Felsökningsinformation -> Uppdatera Firefox (uppe i höger hörn) -> OK. Detta återställer Firefox.

Hur du tar bort EnjoyCoupon Deals från Google Chrome:

 1. Skriv in chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt de som relaterar till EnjoyCoupon. Om du är osäker kan du tillfälligt inaktivera dom.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, skriv in chrome://settings i adressfältet, klicka på Avancerat, skrolla ned till botten av listan och klicka på Återställ inställningarna.

OBS:

 1. Om du har hittat ett tillägg som inte kan tas bort från sökmotorn så måste det antingen tas bort från Kontrollpanelen eller via ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, eller ett avinstallationsprogram som RevoUninstaller.

Automatisk EnjoyCoupon Deals verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som EnjoyCoupon Deals och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

EnjoyCoupon Deals skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
mars 17, 2016 12:34, mars 17, 2016 12:34
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *