ElevenInstall - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

ElevenInstall är ett skadligt nedladdningsprogram som officiellt är listad som ett reklamprogram. Väl installerad så kommer det överösa alla dina sökmotorer med skadlig reklam som inte bara är irriterande, utan dessutom skadliga. Om du har märkt av att skadeprogrammet körs på din dator så bör du inte vänta, ta de nödvändiga stegen och eliminera det omgående.

ElevenInstall kan tas bort både manuellt samt automatiskt, det är helt upp till dig. Om du inte har någon tidigare erfarenhet med att ta bort virus så rekommenderas det automatiska alternativet. Det är mycket enklare samt att det tar mindre tid. Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram, som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. Det kommer att automatiskt hitta samt eliminera hotet för gott. Dessutom så skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha ett sådant verktyg installerat. Du kan självklart använda dig av ett eget valt anti-skadeprogram med.

Om du föredrar att göra detta manuellt, skrolla då ned till slutet av denna artikel. Denna process kräver lite mer specifik kunskap, därför har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner om hur man tar bort ElevenInstall manuellt. Följ stegen noga så kommer du kunna ta bort infektionen för gott.

Om du har några frågor relaterat till den här artikeln, var god ställ dessa i kommentarsfältet här nedan så kommer vi göra vårt yttersta för att besvara dom alla. Om du vill lära dig mer om just de specifika egenskaperna hos ElevenInstall, var då god fortsätt läs.

Om ElevenInstall reklamprogram

Det stöttas som en användbar applikation som hjälper dig ladda ned gratisprogram från Internet både enklare och snabbare. Även fast detta låter bra så är det inte sant. Väl installerad så kommer ElevenInstall att visa reklamer i alla dess former, som t.ex. pop-ups (reklamrutor som hoppar upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamrutorna lägger sig i aktivitetsfältet istället), textreklam, reklampelare m.m. Ett nytt fönster eller flik med reklam kan också dyka upp. Dessa dyker upp helt på måfå, till och från, vilket är väldigt irriterande.

Vi rekommenderar inte att du klickar på några reklamlänkar från ElevenInstall, gör du det så kommer du att direkt bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden. Det är så ElevenInstall tjänar pengar. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus eller så riskerar du att bli bedragen på dina pengar om du försöker handla något hos dessa.

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna, som t.ex. Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer. ElevenInstall kan beskrivas som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Då dessa är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de reklamprogram som dessa för att stötta deras hemsidor och dirigera trafik till dessa. Med detta sagt, har du ElevenInstall installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen via din sökmotor, och detta är väldigt farligt.

ElevenInstall spridningsmetoder

ElevenInstall sprids som de flesta andra skadeprogram, genom att packeteras in i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet. T.ex. om du skulle ladda ned samt installera ett gratisprogram så finns det en risk att ElevenInstall installeras bredvid utan att du vet om det. Därför är det väldigt viktigt att du är noggrann under installationsprocessen av gratisprogram.

Hoppa aldrig över några steg och håll alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det går. På så sätt kommer du kunna se alla möjliga tillval och kunna utföra ändringar. Läsa igenom villkoren anses också klokt. Stressa inte då den viktigaste informationen kan vara väldigt otydlig och är inget som du vill missa. Om det nu redan är försent och du redan har infekterats med ElevenInstall, vänta inte mer utan ta de nödvändiga stegen och eliminera infektionen omgående.Automatisk ElevenInstall verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som ElevenInstall och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av ElevenInstall

Du tar bort ElevenInstall genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som ElevenInstall installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till ElevenInstall .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort ElevenInstall från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till ElevenInstall och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till ElevenInstall, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna ElevenInstall från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till ElevenInstall. Klicka på papperskorgen bredvid ElevenInstall eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till ElevenInstall, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna ElevenInstall från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till ElevenInstall och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till ElevenInstall, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort ElevenInstall från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör ElevenInstall ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna ElevenInstall från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill ElevenInstall. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till ElevenInstall, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av ElevenInstall

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
april 4, 2015 09:32, april 4, 2015 09:32
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *