EC3 Europol Virus - Hur Tar Man Bort?

 

EC3 Europol virus är ett skadligt program som tillhör en av de populäraste ransomware familjerna. Det är ett program som sprids via e-post bifogningar eller kommer buntad med programvara som du själv kan ladda hem. När den väl är inne, låser programmet omedelbart din dator, den visar ett meddelanden på din skärm som säger att du har begått allvarliga brott.

EC3 Europol virus attackerar system över hela världen. Den visar meddelanden i olika språk som hävdar att du har använt dig av upphovsrättsskyddat innehåll eller att du har distribuerat pornografiskt innehåll. Den berättar att du måste betala en böter som kan variera från 100 till 300 Euro eller ibland Dollar beroende på vilket land detta ransomware attackerar. Den använder sig också av namn på välkända myndigheter som får dig att tro att du faktiskt är misstänkt av en statlig institution.

Du borde veta att EC3 Europol virus visar bluff-meddelanden som inte har något att göra med polisen eller andra juridiska myndigheter. Den är en bluff som skapades av cyberkriminella och de vill bara ha dina pengar. Du borde aldrig under några omständigheter betala då du bara kommer kasta bort dina pengar. Var medveten om att om du faktiskt var involverad brottsligt, så skulle du bli varnad om det på andra sätt. Polisen skulle aldrig gå igenom ett meddelanden på din dator. Ta bort EC3 Europol virus från ditt system så fort du har upptäckt den.

Om det finns mer än ett användarkonto på en infekterad dator och minst en av dem inte är blockerad, logga in på detta användarkonto. Du borde scanna hela din PC med anti-sabotageprogram, t.ex Spyhunter. Du borde också försöka Systemåterställning. Om det inte fungerar, starta om din dator i Felsäkert läge med Nätverk och utför följande steg:

 • Starta om din dator. Tryck på F8 medan den startar upp.
 • Välj Felsäkert läge eller Felsäkert läge med Nätverk. Om du inte kan välja detta alternativ, gå vidare till Metod II.
 • Starta MSConfig
 • Inaktivera uppstarts objektet rundll32, starta vilken applikation som helst från Application Data. Notera att andra platser kan också användas.
 • Starta om systemet en gång till.
 • Scanna med  https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Den borde upptäcka och ta bort EC3 Europol Virus. Kolla in videoguiden som illustrerar stegen ovanför:

Om detta misslyckas, testa Felsäkert läge med Kommandotolk:

 • Starta om din dator och välj Felsäkert läge med Kommandotolk.
 • Kör Regedit
 • Leta efter inlägg från WinLogon. Skriv ner alla filer som den refererar till som inte är explorer.exe eller tomma. Ersätt dem med explorer.exe
 • Leta efter EC3 Europol virus filer i registret och ta bort de registernycklar som refererar till dessa filer.
 • Testa att starta om och scanna med Spyhunter.
 • Här är en videoguide som illustrerar denna borttagning:

Automatisk EC3 Europol virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som EC3 Europol Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av EC3 Europol virus

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
juli 26, 2014 08:46, juli 26, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *