EasyToShop - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

EasyToShop är ett till annonsprogram som förser dig med massor av värdelösa och störande popup annonser i din webbläsare. Även om skaparna av EasyToShop lovar att den här applikationen kommer förbättra din surfupplevelse genom att jämföra priser medan du shoppar online, håller den inte upp till vad den lovar. Annonserna som visas av det här annonsprogrammet kommer från en tredje part och är därför inte pålitliga. Om du klickar på någon av dessa annonser kan du få allvarliga problem då applikationen kommer omdirigera dig till sidor som kan vara infekterade och därmed skada din dator. Förutom de irriterande annonserna, är EasyToShop också känd för att samla din personliga information såsom emails, telefonnummer, namn, surfhistorik och sökförfrågningar. Senare kommer den här informationen lämnas över till en tredje part för att justera annonserna i enlighet med dina intressen och plats.

Detta annonsprogram distribueras på liknande sätt som många andra irriterande applikationer – buntad med kostnadsfria programvaror. Med det sagt, för att undvika denna skadliga programvara, måste du vara extremt försiktig under installationsprocessen. Hoppa inte över några steg och, om möjligt, välj anpassad eller avancerad installation för att vara säker på att du är medveten om vad du installerar. Läs också villkoren. Detta borde skydda dig från att lägga till oönskade applikationer som EasyToShop.

Om din dator redan blivit infekterat och du vill ta bort applikationen, rekommenderar vi starkt att scanna din PC med ett pålitligt anti-sabotageprogram som Spyhunter eller malwarebytes. Den kommer automatiskt hitta programmet och ta bort den. Du kan självklart också göra detta manuellt. För att göra det, följ våran borttagnings guide för EasyToShop nedanför.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga EasyToShop komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter EasyToShop och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort EasyToShop från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till EasyToShop och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort EasyToShop från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt EasyToShop relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort EasyToShop från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till EasyToShop. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk EasyToShop verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som EasyToShop och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
augusti 10, 2014 09:46, augusti 10, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *