EasyShop Deals - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
Andra namn: EasyShop Ads
 

Har du fått några EasyShop Deals popups på din dator medan du surfat på nätet? Se upp för att även om de erbjuder kuponger och rabatter, är dessa annonser en del av ett projekt av cyberkriminella, så du borde hålla dig borta från dem. De flesta användare letar efter sätt att bli av med annonserna från EasyShop, eftersom de blir väldigt irriterande och stör dig när du surfar. Om du vill veta hur man tar bort dem, fortsätt läsa den här artikeln.

Även om EasyShop hävdar sig vara ett hjälpsamt verktyg, är problemet att den för det mesta infiltrerar datorer utan att be om användares tillåtelse. Detta gör att användare tvivlar på dess pålitlighet. Ett annat problem är att EasyShop Deals inte kan stoppas och dessa popups visas kontinuerligt tills annonsprogrammet är inuti datorn. Det värsta är att om du klickar på dem, kommer du bli tagen till okända webbplatser som kan vara skadliga.

EasyShop skapades i ett enda syfte – att göra reklam och generera trafik till flera kommersiella webbplatser. Den infiltreras in i datorer som ett webbläsartillägg som kommer buntad med gratisprogram eller spridprogram. Det bästa sättet att förhindra sådan infiltration är att vara extra försiktig med det du laddar ner. Vanligtvis finns alternativen till att ladda ner ett program som detta, under installationen av gratisprogrammet och de är redan markerade i förväg. Se till att du avmarkerar alla kryssrutor som erbjuder okända nedladdningar. 

Ta bort EasyShop Deals så fort du har upptäckt dessa meddelanden på din dator. Först måste du ta bort den från Programlistan som du kan hitta i Kontrollpanelen och sedan måste du återställa inställningarna i webbläsarna som blev påverkade.  Nedanför kan du hitta stegen du måste genomföra om du vill få bort dessa irriterande annonser.

Instruktioner för manuell borttagning av EasyShop Deals

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga EasyShop Deals komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter EasyShop och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort EasyShop Deals från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till EasyShop och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort EasyShop Deals från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt EasyShop relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort EasyShop Deals från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till EasyShop. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk EasyShop Deals verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som EasyShop Deals och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 24, 2014 08:46, juni 24, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *