Dyreza Ads - Hur Tar Man Bort?

 

Dyreza är ett annonsprogram som tjänar pengar på att visa annonser och göra reklam för kommersiella webbplatser. Om du har märkt av några rabattkuponger från Dyreza i din webbläsare, så borde du veta att din dator är infekterad. Annonsprogrammet försöker öka trafiken till dess partners så den försöker hela tiden omdirigera dig till deras sidor. Var medveten om att den kan ta dig till skadliga webbplatser där sabotageprogram och andra infektioner kan ta sig in i din dator.

Vanligtvis installeras Dyreza annonsprogram när användare laddar ner olika gratisprogram från Internet eller när de klickar på infekterade popups som härmar programuppdatering, meddelanden om att ha vunnit ett lotteri osv. Så fort den infiltreras in i en dator, börjar annonsprogrammet övervaka din webb-historik. Den spårar vilka webbplatser du besökt och vilken information du letar efter på nätet. Dyreza analyserar den här informationen och genererar annonser som stämmer överens med dina intressen. Vanligtvis föreslår den rabatter på produkter eller tjänster som du kan vara intresserad av.

Problemet med Dyreza Ads är att de inkluderar länkar till nätbutiker. Skaparna av det här annonsprogrammet får faktiskt betalt för att öka deras trafik. Som du förstår, när du klickar på en annons kommer du till slut besöka en okänd sida. Kom ihåg att du enkelt kan få din dator  infekterad om annonserna omdirigerar dig till kompromissade webbplatser. Dessutom, om du loggar in på några av dina konton på nätet medan Dyreza finns i ditt system, kan din inloggnings-information spåras och du kan då få ett mycket större säkerhetsproblem.

Ta bort Dyreza Ads så fort du har upptäckt den i ditt system. Nedanför kan du hitta en guide som förklarar hur du gör detta.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Dyreza Ads komponenterna och installerare

 

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Dyreza och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Dyreza Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Dyreza och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Dyreza Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Dyreza relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Dyreza Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Dyreza. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Dyreza Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Dyreza Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 25, 2014 08:46, juli 25, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *