DropDownDeals - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

DropDownDeals är ett webbläsartillägg som är släkt med Yontoo Layers Client plattform. Den kommer vanligtvis in i datorsystem utan användarens medgivande. En av de populäraste infiltrationssätten är att installera applikationen buntad tillsammans med andra program. Detta är vanligt hos kostnadsfria program. Ganska ofta kan du enkelt undvika att installera program som DropDownDeals genom att avmarkera de redan i fyllda rutorna om du själv installerar programmet.

En av DropDownDeals första symptom är att den från ingenstans visar irriterande annonser. När du väl klickar på dem, omdirigerar programmet dig till olika webbsidor för hotell, biluthyrning, resebyråer och så vidare. Syftet med detta är att få tillgång till din personliga information, såsom sin surfhistorik, nyckelord du söker med, favorit webbsidor osv. Den kan också kopplas till infektion med andra skadliga program.

För det första borde du undvika att klicka på dessa typer av meddelanden när de dyker upp på din dator, eftersom de kan omdirigera dig till skadliga webbsidor och göra att din PC blir infekterad med ett allvarligt virus. För det andra om du märker av massor av meddelanden som stör ditt system, måste du omedelbart ta bort DropDownDeals från din dator. Nedan förklarar vi hur man gör detta:

Gå till Windows Start Meny och sedan till Kontrollpanelen -> Lägg till/Ta bort (”Program & funktioner” på Vista/Windows 7) och leta efter inlägg som är relaterade till Yontoo Layers. Klicka sedan på ”Ta bort”. Vi rekommenderar också att köra en scanning på din dator med ett betrott anti-spionprogram, till exempel spyhunter för att se till att ditt system är fri från infektioner.

Automatisk DropDownDeals verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DropDownDeals och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 26, 2014 07:46, mars 26, 2014 07:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *