Jdt.drivetool.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Jdt.drivetool.net popup är ett störande meddelande som kan visas på populära webbläsare när användare sufar på nätet. Den orsakas av ett annonsprogram som kan beröra Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Meddelandet föreslår oftast att uppdatera Flash Player eller andra program för att du ska kunna fortsätta surfa. Trots att den ser ut som de flesta uppdaterings meddelandena, du borde hålla dig borta från det här meddelandet, då den försöker installera ytterligare annonsprogram i ditt system.

Jdt.drivetool.net popup visas varje gång du surfar på Internet. Du kommer inte kunna stänga den eller avbryta nedladdningen. Om du klickar på ”Install” eller ”Agree” knappen, kommer du tyvärr, ladda hem ett potentiellt oönskat program till din dator eller omdirigeras till en skadlig webbplats. Jdt.drivetool.net popup kan lägga till värdelösa verktygsfält, webbläsartillägg, plugins, annonsprogram och andra potentiellt oönskade program. Vanligtvis är de inte enkla att ta bort och de kan orsaka många oönskade program.

Annonsprogrammet som är ansvarig för Jdt.drivetool.net popup, kommer för det mesta buntad med nedladdningar från nätet. Den kan också läggas till i din dator när du besöker en skadlig sida eller klickar på en misstänksam popup. Var försiktig när du surfar på Internet och gå aldrig med på att installera något som ser obekant ut. Välj också alltid Anpassad installation och följ installationsstegen noggrant. Om tillkommande program redan lagts till automatiskt, ska du se till att du inte går med på detta.

För att ta bort Jdt.drivetool.net popup från ditt system, scanna din PC med Spyhunter, malwarebytes eller annat pålitligt verktyg som du litar på. De kommer enkelt att eliminera detta irriterande meddelande. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till dess nyaste version för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen. En manuell borttagnings guide finns nedanför.

Hur du tar bort Jdt.drivetool.net popup

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Jdt.drivetool.net komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Jdt.drivetool.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Jdt.drivetool.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Jdt.drivetool.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Jdt.drivetool.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Jdt.drivetool.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Jdt.drivetool.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Jdt.drivetool.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Jdt.drivetool.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Drivetool Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from CustomSearchPlus.com virus
     
 

Om författaren

 
augusti 24, 2014 08:46, augusti 24, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *