DriverUpdate.net Pop-up - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Ett meddelande från DriverUpdate.net stöttar ett DriverUpdate program som utvecklats av företaget Slimware Utilities. Programmet är menad att köra genomsökningar och avgöra vilka drivrutiner i enhetens system som behöver uppdateras. Som en konsekvens kommer programmet ställa sig som källa för uppdateringar, med syftet att friska upp gamla drivrutiner. Det förklaras att de äldre drivrutinerna förhindrar enheten från att fungera optimalt och det ligger sanning i detta. Dock anses inte DriverUpdate.net pop-up och det program de uppmanar att användare skall ladda ned som något anmärkningsvärt och pålitligt. Istället kan applikationen visa påhittade resultat av de initierade genomsökningarna och dess distribution bör ifrågasättas starkt, varför? En del användare säger att applikationen började starta upp från ingestans, så fort de startade deras enhet.

Allt du behöver veta om DriverUpdate.net pop-up

DriverUpdate.net pop-up kan presenteras för användare på grund av två möjliga orsaker. Ena är att din enhet kan vara starkt influerad av en reklamstöttande parasit, vilket betyder att du även bör se andra ofta förekommande annonser med. Det verkar som att DriverUpdate.net pop-up automatiskt kan bli medveten om användarens utföranden på systemet och sedan designa sina erbjudanden så de ser mer trovärdiga ut. Popup meddelandet erbjuder DriverUpdate kostnadsfritt och lovar att programmet kommer genomsöka och identifiera tvivelaktiga och felaktiga, exempelvis, Windows 10 drivrutiner.

En annan orsak till att DriverUpdate.net pop-up visas för dig, är som konsekvens för att ha besökt suspekta hemsidor som innehåller den här typen av PR-innehåll. Verktyget DriverUpdate identifieras inte som ett förstklassigt optimeringsprogram och kommer endast fylla tomt utrymme i din enhet, samt kan uppmana användare att installera andra drivrutiner som kan skada datorns system. Om du undrar vare sig ditt systems drivrutiner är aktuella eller inte, då kan du enkelt installera den här typen av program, dock inte DriverUpdate.

DriverUpdate applikationen är en bluff: lita inte på det

Om du godtroget hoppas på att applikationen du laddade ned från DriverUpdate.net pop-up kommer presentera pålitliga resultat av dina drivrutiners status, då är du ute på hal is. Faktum är att installation av programmet DriverUpdate kan starta alla möjliga problem. Om drivrutiner skadas, då kan kopplingen mellan ett OS och hårdvara störas.

DriverUpdate.net är inte en källa för att uppdatera dina drivrutiner: det bör endast göras från legitima tillverkare. Du kan enkelt fixa till alla problemen gällande drivrutinerna i din enhet. Många användare har klagat på att de fått DriverUpdate utan deras vetskap. Applikationen har identifierats placera sig i x86 mappen och kallas Driverupdate.exe. Enligt vår åsikt så är inte DriverUpdate programmet ett program du skall ladda ned. Det kommer knappt fungera och dess närvaro kommer inte medföra någa positiva ändringar. Faktum är att datorers system har identifierats fungera sämre tack vare programmet DriverUpdate.

Vi har redan sett flertalet program som utvecklats av bedragare. Driver Restore, Driver Updater Plus, Driver Maximizer, Driver Support är alla värdelösa verktyg som lurar användare. De bör inte anses som några legitima källor att uppdatera ifrån.

Anledningar till varför du fått DriverUpdate.net pop-up

Som vi redan har förklarat, DriverUpdate.net pop-up kan vara en konsekvens av ett reklamprogram i din enhet. Detta betyder att ett skadeprogram redan finns i din enhet och det kan orsaka brister, fel och frysningar. Dessutom presenterar det skurkaktigt tredjepartsinnehåll som inte kan anses vara pålitligt. Du kan även få detta popup meddelande eftersom du besöker hemsidor som erbjuder opålitliga program. Om du inte önskar att äventyras av ett reklamprogram, då bör du endast installera de programmen som har ett bra rykte och verkligen behövs. Om du laddar ned DriverUpdate från DriverUpdate.net pop-up, då kommer du endast placera dig själv i riskzon. Gällande installation av andra program, ha alltid ett vakande öga då många tredjepartsutgivare lätt kan försöka rekommendera ytterligare program. Välj ett avancerat installationsalternativ och leta efter röda flaggor.

Reimage, SpyHunter eller Plumbytes är legitima säkerhetsverktyg som kommer ta bort reklamprogrammet som generar DriverUpdate.net pop-up, eller programmet DriverUpdate själv. Ett manuellt alternativ för borttagning finner du nedan.Automatisk DriverUpdate.net pop-up verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DriverUpdate.net Pop-up och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av DriverUpdate.net pop-up

Du tar bort DriverUpdate.net pop-up genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som DriverUpdate.net pop-up installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till DriverUpdate.net pop-up .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort DriverUpdate.net pop-up från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till DriverUpdate.net pop-up och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DriverUpdate.net pop-up, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna DriverUpdate.net pop-up från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till DriverUpdate.net pop-up. Klicka på papperskorgen bredvid DriverUpdate.net pop-up eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DriverUpdate.net pop-up, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna DriverUpdate.net pop-up från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till DriverUpdate.net pop-up och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DriverUpdate.net pop-up, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort DriverUpdate.net pop-up från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör DriverUpdate.net pop-up ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna DriverUpdate.net pop-up från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill DriverUpdate.net pop-up. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DriverUpdate.net pop-up, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

DriverUpdate.net pop-up skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
april 17, 2017 22:02, april 17, 2017 22:02
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *