Dpx.js.i.simpli.fi Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Om du har märkt av några popups från Dpx.js.i.simpli.fi när du öppnar en ny flik på din webbläsare eller klickar på någon länk, har du blivit utsatt för ett social manipulations trick. Dessa meddelanden försöker sprida olika oönskade nedladdningar såsom annonsprogram som är ansvariga för att ha annonserat affiliate länkar och andra annons relaterade aktiviteter.

Dpx.js.i.simpli.fi popup erbjuder oftast att få en uppdatering på något av dina legitima program, till exempel Flash Player. Dock är det bara ett trick för att få datoranvändare att klicka på meddelandet. Sanningen är att den här popupen innehåller länkar för att distribuera andra annonsprogram, webbläsartillägg, plugins etc, så när du klickar på dem kommer det sluta med att du laddar hem dem. Den kan dyka upp på webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome.

Om du undrar varför Dpx.js.i.simpli.fi popup visas på din webbläsare är det för att du nyligen installerat något potentiellt oönskat program till din dator, vanligtvis kommer de buntat med gratisprogram och spridprogram, såsom musik eller videospelare, PDF-skapare och så vidare. Du rekommenderas att vara försiktigare med dessa nedladdningar och var mer uppmärksam under installationsstegen. Om du ser några redan i fyllda kryssrutor bredvid alternativen att ladda ner ytterligare program, borde du avmarkera de som ser misstänksamma ut eller som du inte känner igen.

För att bort Dpx.js.i.simpli.fi popup måste du eliminera ursprunget det vill säga, att avinstallera alla applikationer som kan relateras till dessa meddelanden. Nedanför finner du instruktioner kring hur man gör detta:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Dpx.js.i.simpli.fi popup relaterade annonsprograms komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till Dpx.js.i.simpli.fi popup. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Dpx.js.i.simpli.fi popup relaterade annonsprogram från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Dpx.js.i.simpli.fi popup relaterade annonsprogram från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Dpx.js.i.simpli.fi popup relaterade annonsprogram från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Dpx.js.i.simpli.fi popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Dpx.js.i.simpli.fi Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 2, 2014 09:46, maj 2, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *