Cdn.downloads-free-video.com Popup - Hur Tar Man Bort?

 

Cdn.downloads-free-video.com är en reklamplattform som skapades för att distribuera olika annonser och tjäna pengar genom att göra reklam för okända program. Om du får konstanta Cdn.downloads-free-video.com popups när du surfar på Internet, borde du ta hand om ditt system då sannolikheten är stor att ett annonsprogram har installerats.

Vanligtvis kommer annonsprogram buntade tillsammans med gratisprogram. Om du nyligen installerat nya applikationer från Internet, är det väldigt troligt att annonsprogrammet kom tillsammans med dem. För att undvika sådana infiltrationer, måste du vara försiktigare med dina nedladdningar. Även när du installerar välkända applikationer, borde du ta din tid och läsa igenom villkoren. Det är också väldigt viktigt att följa installationsstegen och avstå från att lägga till valfria applikationer som du inte känner till.

Cdn.downloads-free-video.com popup imiterar antingen en uppdatering för ett av dina program eller så gör den reklam för något spel, program eller webbplats. Oavsett hur den ser ut, om du klickar på den, kommer du antigen installera något potentiellt oönskat program (annonsprogram, webbläsarkapare, tillägg) eller så kommer du till slut besöka en kommersiell/sponsrad webbsida. Det är såhär reklamplattformar används för att tjäna ekonomisk vinst från affiliate marknadsföring.

Det är högst rekommenderat att ta bort Cdn.downloads-free-video.com popup från ditt system så fort du har upptäckt den. Klicka aldrig på misstänksamma popups som denna då det inte finns några garantier på att du inte kommer bli omdirigerad till en skadlig webbplats eller installera ett skadligt program. Följ instruktionsguiden i slutet av den här artikeln för en snabb och enkel lösning.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Cdn.downloads-free-video.com popup komponenterna och installerare

 

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Cdn.downloads-free-video.com och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Cdn.downloads-free-video.com popup från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Cdn.downloads-free-video.com och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Cdn.downloads-free-video.com popup från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Cdn.downloads-free-video.com relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Cdn.downloads-free-video.com popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Cdn.downloads-free-video.com. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Cdn.downloads-free-video.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Downloads-free-video Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Action-confirmed popup
     
 

Om författaren

 
juli 21, 2014 09:46, juli 21, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *