Dosearches.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Dosearches.com virus är en webbläsarkapare som installeras på slumpvalda webbläsare utan användarens medgivande. Faktum är att det är möjligt att upptäcka infiltration av det här irriterande programmet men många har en tendens att hoppa över installationsstegen när de installerar någon programvara och på så sätt läggs ytterligare förvalda program till. Om du följer installations processen av programvaran som du installerar kan du märka att de ibland innehåller vissa tillkommande applikationer som kan avstå från att installera. Att hoppa över dessa steg betyder att de installeras automatiskt. Det är såhär Dosearches.com virus vanligtvis installeras.

När den är inne ersätter programmet in startsida och förvalda sökleverantör med sina egna. Dosearches.com virus ser precis ut som en vanlig sökleverantör dock gör den ändringar i din webbläsare utan din tillåtelse och det gör den till ett potentiellt oönskat program. Verktyget fungerar inte exakt likadant som de flesta sökmotorerna. Den inkluderar många kommersiella webbplatser i dina sökresultat och den orsakar också omdirigeringar.

De upp för att Dosearches.com virus också kan spåra din surf aktivitet och kolla vilka webbplatser du besöker och vilken information du surfar efter på Internet. Den här informationen skickas sedan till en avlägsen server och används i olika reklamkampanjer i framtiden.

Ta bort Dosearches.com virus om du har märkt av den på din dator. Gå till Kontrollpanelen ->listan Lägg till/Ta bort program och avinstallera den därifrån. Det är viktigt att du tar bort alla andra program som installerades med kapare, då vissa av dem kan laddas hem igen eller återställa dina webbläsarinställningar igen. Scanna med Spyhunter d” den identifierar s”dana program ganska bra. Du borde ocks” kolla till”ggen i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du inte ser Dosearches.com d”r, borde du anv”nda anti-sabotageprogram s”som Spyhunter och scanna din dator med den. Avinstallera programmet från din dator ändrar inte dina sökleverantörer, det gör bara så att annonserna slutar dyka upp på din dator. Du måste själv göra det manuellt. Beroende på webbläsare du använder, följ instruktionerna nedanför:

Hur man tar bort Dosearches.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Dosearches.com från listan.

Hur man tar bort Dosearches.com virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer;
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Dosearches.com virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Dosearches.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg skapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Dosearches.com endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper:
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Dosearches.com del i dialogrutan.

Automatisk Dosearches.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Dosearches.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Dosearches.com virus
     
 

Om författaren

 
maj 28, 2014 13:39, juli 15, 2016 12:05
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *