DomalQ - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

DomalQ är ett annonsprogram som kan ha negativ inverkan på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Applikationen visar massor av annonser medan din webbläsare är öppen. Syftet med det här programmet är att göra reklam för olika webbplatser, tjänster och erbjudanden som faktiskt är väldigt irriterande och stör dig i ditt surfande på nätet. 

Om du klickar på DomalQs annonser kommer du uppleva massor av omdirigeringar till okända webbplatser. Du kan också få din startsida och förvalda sökleverantör ändrad. Detta är väldigt störande och det gör så att du inte kan använda din dator som du brukar. DomalQ gör att din dator presterar sämre och det är därför DomalQ kategoriseras som ett potentiellt oönskat program.

Du borde också veta att DomalQ kan spåra dina surfvanor. Programmet kan dokumentera din historik och till och med få tillgång till känslig information som inloggningsuppgifter. På så sätt kan dina lösenord enkelt avslöjas vilket definitivt innebär en stor risk för din integritet. 

Ta bort DomalQ annonsprogram från din dator så fort du märkt av den på ditt system. Gå Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort program och avinstallera den därifrån. Scanna med Reimage, SpyHunter då den är bra på att identifiera sådana program. Du borde också kolla dina tillägg i webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du inte ser DomalQ borde du använda ett anti-sabotageprogram som Reimage, SpyHunter och scanna din dator med den. Att avinstallera program från din dator förändrar inte dina sökleverantörer, det gör bara så att annonserna sluta dyka upp på skärmen. Du måste själv ändra dem manuellt. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedan:

På Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer.
 3. Ta bort DomalQ från listan 

På Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).

Automatisk DomalQ verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DomalQ och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 5, 2014 11:58, mars 5, 2014 13:00
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *