Do-search.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
 

Do-search.com virus är en webbläsarkapare som är programmerad att öka trafiken till särskilda hemsidor genom att omdirigera användare till dem. Programmet installeras på datorer tillsammans med kostnadsfria program. Denna sortens lömska infiltration är ett populärt sätt att distribuera potentiellt oönskade applikationer till slumpmässiga datorer. För att undvika Do-search.com virus eller liknande verktyg borde du alltid hålla ett öga på dina nedladdningar och aldrig installera något som inte innehåller tillräckligt med information.

Do-search.com virus kan installeras på webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. När den väl är inne kan den ändra inställningarna och förhindrar dig från att återställa dem. Programmet ersätter din startsida och förvalda sökleverantör till Do-search.com. Dina sökresultat kommer nu ges av Yahoo Search. Problemet är att sökresultaten innehåller för det mesta sponsrade hemsidor och är ingenting som att använda den vanliga Yahoo.

Dessutom orsakar Do-search.com virus omdirigeringar till olika sponsrade webbsidor och gör ditt surfande i allmänhet väldigt komplicerat. Pågrund av de konsekvenser och tekniker den använder sig av för att infiltrera datorer, anses programmet vara ett potentiellt oönskat program. Det är högst rekommenderat att ta bort Do-search.com virus från din webbläsare så fort du har märkt av den på ditt system.

do-search-com-virus

Först måste du ta bort Do-search.com virus och alla relaterade program från Kontrollpanelen och webbläsartillägg. Vi rekommenderar att avinstallera ALLA program som lagts till på samma datum som när problemen uppstod. Du borde ocks” kolla dina till”gg i webbl”sarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du inte ser Do-search.com virus borde du anv”nda ett anti-sabotageprogram som Reimage och scanna din dator med den. Att avinstallera program från din dator förändrar inte dina sökleverantörer, det gör bara så att annonserna sluta dyka upp på skärmen. Du måste själv ändra dem manuellt. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedan:

Hur man tar bort Do-search.com virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Do-search.com från listan

Hur man tar bort Do-search.com virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Do-search.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Do-search.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Do-search.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Do-search.com virus
     
 

Om författaren

 
mars 13, 2014 08:46, augusti 2, 2017 10:21
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *