Dns Unlocker Ads - Hur Tar Man Bort?

 

Dns unlocker Ads är ännu ett reklamprogram som kan infektera din dator. Det listas som ett reklamprogram av en orsak – väl inne i din dator kommer det leverera reklam till dina webbläsare. Reklam som visas av Dns unlocker Ads är inte bara irriterande, det kan dessutom leda dig till en del andra IT-relaterade säkerhetsproblem, därför rekommenderas det att Dns unlocker Ads eliminerar från din dator så snabbt som möjligt.

Om du inte har någon tidigare erfarenhet med att eliminera infektioner som Dns unlocker Ads, då föreslår vi det automatiska alternativet. Ladda enkelt ned ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installera det och utför sedan en fullständig genomsökning av datorns alla lagrade filer. En av dessa applikationer bör omgående hitta och ta bort viruset på endast ett par ögonblick. Du kan självklart använda dig av ett eget valt anti-skadeprogram med.

Om du föredrar att utföra borttagningen manuellt – skrolla då ned till slutet av artikeln och ta en titt på våra steg-för-steg instruktioner gällande detta. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig igenom den komplicerade processen av virusborttagningen. Försök att slutföra alla stegen korrekt och du bör kunna eliminera Dns unlocker Ads helt på egen hand.

Om du stöter på några svårigheter, vänlige be oss då gärna om hjälp i kommentarsfältet nedan. Vi kommer göra vårt yttersta för att bistå med assistans. För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Dns unlocker Ads, vänligen fortsätt läs artikeln vidare.

Om reklamprogrammet Dns unlocker Ads

Det är inte speciellt svårt att indikera ifall din dator har infekterats med Dns unlocker Ads eller inte, reklam som visas av det här reklamprogrammet markeras nämligen med slogans som t.ex. “Ads by DNS unlocker” eller “Brought to you by DNS unlocker”. Så har du lagt märke till detta fenomen på någon av dina webbläsare, då är din dator garanterat infekterad och du bör ta tag i det.

Det är även värt att nämna att den här infektionen även kan komma via namnet Dns unlocker – det är samma infektion.

Det huvudsakliga målet för infektionen är att tjäna pengar på att visa reklam. Så väl inne i din dator kommer dina webbläsare att överflödas med reklam i alla dess former, som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller fönster med reklam kan även öppnas helt slumpmässigt.

Oftast visas reklam av Dns unlocker Ads på internethandelssidor som t.ex. eBay eller Amazon. Du kommer att erbjudas att köpa särskilda produkter eller tjänster fär väldigt attraktiva priser. Fall inte för detta trick – de flesta av erbjudandena är falska och endast ett knep för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dom. Detta är inget som vi rekommenderar att du gör.

Om det händer att du klickar på en av annonserna som visas av Dns unlocker Ads, då kommer att omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom internetvärlden, exempelvis kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus, eller om du försöker att handla något hos dessa så riskerar du att bli bedragen på dina pengar.

Dns unlocker Ads är ett webbläsartillägg som är helt och hållet kompatibel med de allra vanligaste webbläsarna, detta inkluderar Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge eller Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas.

Dns unlocker Ad kan eventuellt hämta in personlig information som t.ex. internethistorik, sökningar, mest besökta hemsidor, IP-adress och e-postadress. Därefter skräddarsys annonserna baserad på inhämtad information för att göra dessa ännu mer relevanta och attraktiva för dig, på så sätt ökar chanserna att just nu klickar på dom.Automatisk Dns unlocker Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Dns Unlocker Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Dns unlocker Ads

Du tar bort Dns unlocker genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Dns unlocker Ads installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Dns unlocker .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Dns unlocker Ads från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Dns unlocker och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Dns unlocker Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Dns unlocker från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Dns unlocker Ads. Klicka på papperskorgen bredvid Dns unlocker eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Dns unlocker Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Dns unlocker från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Dns unlocker Ads och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Dns unlocker, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Dns unlocker Ads från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Dns unlocker Ads ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Dns unlocker från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Dns unlocker Ads. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Dns unlocker, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

       
 

Om författaren

 
april 17, 2017 22:01, april 17, 2017 22:01
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *