DigiSaver Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

DigiSaver är ett annonsprogram som infiltrerar datorer utan användares kännedom och visar massor av annonser när användaren surfar på nätet. Den lovar att förbättra din surfupplevelse och förse dig med kuponger, rabattkoder och rabatter när du handlar på nätet. Dessutom hävdar den att den jämför prisarna hos olika webbsidor och visar de bästa erbjudandena. Det låter som ett användbart verktyg, dock installeras DigiSaver utan att fråga efter din tillåtelse. Den kan också vara väldigt irriterande pågrund av att annonserna regelbundet stör ditt surfande.

DigiSaver övervakar de sidor som du besöker och de sökningar du gör. Den gör detta för att matcha annonserna med dina intressen. DigiSaver Ads innehåller länkar till sponsrade sidor, så om du klickar på dem kommer du se till att skaparna tjänar pengar via affiliate. Det är inte rättvis marknadsföring och därför är DigiSaver ett potentiellt oönskat program.

Var vaksammare när du installerar kostnadsfria programvaror och du kan undvika den här typen av annonsprogram. Se upp för att många gratisprogram kan ha ytterligare programvaror som tillkommer, såsom webbläsartillägg, annonsprogram etc. Se till att du väljer Avancerad installation och om du ser några redan i markerade alternativ som erbjuder tillkommande program, ska du avmarkera allt som du inte känner till. Detta är det bästa sättet att avvika många oönskade program.

Om någon av dina webbläsare redan blivit infekterade, måste du ta bort DigiSaver så fort som möjligt. Scanna din dator med ett pålitligt anti-sabotageprogram, som Spyhunter, malwarebytes. Glöm inte att du måste uppdatera programmet till den senaste versionen innan du scannar. För att ta bort annonsprogrammet manuellt, följ guiden nedanför.

Special instruktioner om hur du tar bort DigiSaver

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga DigiSaver komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter DigiSaver och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort DigiSaver Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till DigiSaver Ads och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort DigiSaver Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt DigiSaver relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort DigiSaver Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till DigiSaver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk DigiSaver Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DigiSaver Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from CustomSearchPlus.com virus
     
 

Om författaren

 
augusti 23, 2014 09:46, augusti 23, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *