Desk 365 - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Desk 365 är ett annonsprogram som tar sig in i slumpvalda datorsystem via gratis nedladdningar. Det är ett program som erbjuder att hantera dina kortkommandon till skrivbordet och applikationer så att du ska få det lättare att ha tillgång till dina PC applikationer. Den utvecklades av 337 Technology Limited. Desk 365 är inte en skadlig applikation men däremot infiltrerar den oftast datorer utan användarens medgivande och av den anledningen anses den vara en oönskad applikation.

Oftast installeras programmet på din dator tillsammans med 22find browser hijacker eller QVO6. Dessa program ändrar din förvalda sökmotor och startsida. Dessa ändringar leder till felaktiga sökresultat då den tenderar att inkludera sponsrade webbplatser. Dessutom kommer du inte kunna undvika omdirigeringar till olika okända sidor. Resultatet blir att du riskerar att klicka på några infekterade länkar som kan orsaka att allvarliga infektioner tar sig in i din dator. Dessutom samlar programmet information om dina surfvanor och använder sedan den här informationen i marknadsföringssyfte.

Desk 365 kommer vanligtvis buntad tillsammans med kostnadsfria nedladdningar vilket betyder att datoranvändare själva installerar den utan att veta om det. Detta händer när du installerar något gratisprogram på din dator. Om du inte är tillräckligt uppmärksam finns risken att du hoppar över de steg i installationen där man kan välja om man lägga till Desk 365 på datorn. Om detta händer laddas programmet ner automatiskt. Säkerhetsexperter rekommenderar att vara smart när det gäller alla programinstallationer till din dator och om du inte är uppmärksam, kommer de infiltrera din maskin.

Om du redan märkt av det här programmet på din dator borde du ta bort Desk 365 från ditt system så fort som möjligt. Gå Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort program och avinstallera alla inlägg som är kopplade till Desk 365 eller 22find. Ändra sedan inställningarna i alla dina webbläsare manuellt. Om du fortfarande lider av konsekvenserna av dessa program, rekommenderar vi att scanna din dator med ett betrott anti-spionprogram, till exempel Spyhunter. Kom ihåg att du måste uppdatera ditt säkerhetsverktyg till den nyaste versionen för att ta bort varenda hot som har påverkat din dator.

Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedan för att ta bort Desk 365 från Kontrollpanelen och webbläsartillägg:

På Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer.
 3. Ta bort Desk 365 från listan

På Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).

Automatisk Desk 365 verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Desk 365 och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Desk 365
     
 

Om författaren

 
april 3, 2014 09:46, juli 28, 2014 14:49
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *