DealWifi - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

DealWifi är ett typiskt reklamprogram – först infiltrerar det systemet olagligt, och sedan överflödar det dina webbläsare med olika annonser. Så om du är trött på dessa annonser under tiden du använder internet, ta då tag i problemet och eliminera DealWifi från din dator omgående.

DealWifi kan tas bort både manuellt och automatiskt, alternativet är helt upp till dig. Om du inte har någon tidigare erfarenhet med virusborttagning som t.ex. DealWifi så rekommenderar vi det automatiska alternativet. Det tar mycket mindre tid via det sättet.

Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installera det på datorn och utför sedan en full genomsökning av datorns alla filer. En av dessa program bör hitta och eliminera viruset för gott. Om din dator skulle vara infekterad med andra virus som kommer även dessa att hittas och elimineras, så det är värt att ha det installerat.

Om du föredrar att ta bort det manuellt så kan du skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på våra steg-för-steg instruktioner. Om du lyckas slutföra alla stegen korrekt kommer du att kunna eliminera DealWifi helt på egen hand.

För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av just DealWifi, vänligen fortsätt då läs artiklen. Om du har frågor som relaterar till det här ämnet så får du gärna ställa dessa i kommentarsfältet nedan, vi kommer att göra vårt yttersta för att besvara dom alla.

Om reklamprogrammet DealWifi

Även fast det beskrivs som ett användbart program som skall hjälpa dig att spara både tid och pengar när du handlar på internet genom att tillhandahålla kuponger och erbjudanden, så är detta tyvärr inte sant. DealWifi är officiellt listat som ett reklamprogram och kommer väl inne i systemet överflöda dina webbläsare med annonser i alla dess former, dessa inkluderar popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller ett nytt fönster med reklam kan även öppnas helt slumpmässigt.

DealWifi är som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dom är blockerade från legitima reklamnätverk som t.ex. Google eller Facebook så använder de reklamprogram som denna för att stötta deras hemsidor och driva in trafik till dom. Med det sagt, om fortsätter att ha DealWifi installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen direkt via din webbläsare, och detta är väldigt farligt.

En annan oönskad egenskap av DealWifi är dess insamlande av information. Väl inne kommer det samla in information som är personlig som t.ex. din internethistorik, internetsökningar, mest besökta hemsidor och t.o.m. din e-post och IP-adress. Sedan justeras annonserna baserad på inhämtad information vilket gör dessa ännu mer relevanta och attraktiva för dig. Detta är huvudmålet för DealWifi, då de får betalt för varje klickning du utför.

Distributionsmetoder för reklamprogrammet DealWifi

Du kan infekteras med DealWifi genom att enkelt ladda ned och installera något gratisprogram från internet. Exempelvis om du skulle ladda ned och installera en PDF skapare eller mediaspelare så finns det en risk att DealWifi laddas ned och installeras bredvid utan att du varnas om det. För att undvika detta behöver du ha ett vakande öga under installationsprocessen av ditt gratisprogram.

Hoppa aldrig över några steg under installationen och håll alltid utkik efter ett avancerat installationsalternativ om det går. På så sätt kan du se alla möjliga alternativ och utföra eventuellt nödvändiga ändringar. Stressa inte då en hel del viktig information kan vara väldigt otydligt, och det är ingenting som du vill missa. Om du under installationen lägger märke till ett tillägg som du inte känner till som försöker installeras, stoppa då installationen eftersom det kan vara DealWifi eller ett annat skadeprogram.Automatisk DealWifi verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DealWifi och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet DealWifi

Du tar bort DealWifi genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som DealWifi installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till DealWifi .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort DealWifi från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till DealWifi och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealWifi, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna DealWifi från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till DealWifi. Klicka på papperskorgen bredvid DealWifi eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealWifi, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna DealWifi från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till DealWifi och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealWifi, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort DealWifi från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör DealWifi ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna DealWifi från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill DealWifi. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealWifi, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Liknande bilder

 
related image #1 from DealWifi
     
 

Om författaren

 
november 17, 2016 11:27, november 17, 2016 11:27
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *