DealsMarket - Hur Tar Man Bort?

 

DealsMarket bör tas bort från din dator så snabbt som möjligt. Det är listat som ett reklamprogram tack vare dess flertalet skadliga aktiviteter den utför på användarens dator. Denna oönskade applikation gör din dator slö samt ger flertalet andra oönskade symptom. Du kan även förlora dina pengar tack vare DealsMarket.

Även fast det installeras på användares datorer utan att de vet om det så är det inte svårt att märka av det då det väl finns inne i datorn. Reklamerna som visas av detta reklamprogram markerar oftast med ”Ads by DealsMarket” eller ”Brought to you by DealsMarket”. Så har du uppmärksammat detta på någon av dina sökmotorer så är din dator garanterat infekterad av skadeprogrammet och du bör ta tag i problemet omgående. Vi kommer ge dig fulla instruktioner om hur man tar bort DealsMarket i den här artikeln.

Det finns två sätt att bli av med detta skadeprogram, ena är manuellt och det andra automatiskt. Om du väljer att göra det manuellt så krävs det lite kunskap om datorns säkerhet. Skulle du dock inte ha någon erfarenhet av detta så rekommenderas det automatiska alternativet, eller så kan du följa våra manuella instruktioner. Skrolla ned till slutet av artikeln och hitta dessa. Följ alla stegen noga så kommer du kunna eliminera infektionen helt själv. Om det ser ut att vara lite för komplicerat för dig så kan du välja det automatiska alternativet. Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som kommer lösa alla problemen åt dig. Vi rekommenderar dig att använda dig utav Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla, eller ett program du själv litar på. Installera enkelt en av dessa program och genomsök datorn med det. Det kommer att automatiskt hitta samt eliminera viruset för gott. Dessutom så skyddar det din dator framåt i tiden med, så du inte behöver oroa dig för säkerhetsbrister längre.

Om du stöter på några komplikationer under borttagningen av DealsMarket eller har andra frågor relaterade till borttagningen eller infektionen, tveka då inte att ställa dessa i kommentarsfältet nedan. Vi kommer att göra vårt yttersta för att besvara dom alla. Om du vill lära dig mer om reklamprogrammet DealsMarket, var då god fortsätt läs.

Om DealsMarket infektioner

Även fast det beskrivs som en användbar applikation som ger dig olika kuponger, erbjudanden samt kommersiella erbjudanden då du handlar på Internet och dessutom sparar dig både tid och pengar på så sätt, så är detta inte sant. Beskrivningen har ingenting med verkligheten att göra. Alla dessa kommersiella erbjudanden kommer i form av irriterande reklam. Dessa reklamer kan komma i former som t.ex. pop-ups (reklamrutor som hoppar upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamrutorna lägger sig i aktivitetsfältet istället), textreklam, reklampelare m.m. Ett nytt fönster eller flik med reklam kan också dyka upp. Oftast dyker de upp på internethandelssidor som t.ex. Ebay eller Amazon och erbjuder dig att köpa olika produkter för attraktiva priser. Oftast är dessa falska och endast ett trick för att bedra dig.

DealsMarket fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna som t.ex. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer samt även Safari. Det kan beskrivas som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dessa är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de reklamprogram som dessa för att stötta sig själva och driva in trafik till deras hemsidor. Med andra ord, om du har DealsMarket installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen via din sökmotor. Därför är det väldigt farligt och du bör inte låta detta reklamprogram fortsätta vara installerad på datorn.

En annan oönskad egenskap hos denna infektion är dess insamlande av information. Väl inne så kommer det samla in information som t.ex. din internethistorik, internetsökningar, mest besökta hemsidor samt även din IP-address och e-post address. Tredjeparter formar sedan om sina reklamer baserad på inhämtad information och gör dessa ännu mer relevanta och attraktiva för just dig och dina internetvanor, på så sätt ökar risken att du klickar på dessa. Detta är huvudmålet av DealsMarket då dess skapara får betalt för varje klickning du utför på dess reklamlänkar.

Reklamprogrammet DealsMarket spridningsmetoder

DealsMarket sprids packeterad med gratisprogram som kan laddas ned från Internet. T.ex. om du skulle ladda ned samt installera ett gratisprogram från en suspekt hemsida så finns det en chans att DealsMarket installeras bredvid utan att du varnas om det. Så för att undvika detta så krävs det att du är noggrann under installationer av gratisprogram. Hoppa aldrig över några steg och håll utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det går. Detta låter dig se alla alternativ och utföra ändringar. Om du tid till hands, läs då även igenom villkoren. Leta efter olika förklickade bockar som kan ha blivit förvalda. Stressa inte då den viktigaste informationen kan vara väldigt otydlig och är ingenting som du vill missa.Automatisk DealsMarket verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DealsMarket och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av DealsMarket reklamprogram

Du tar bort DealsMarket genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som DealsMarket installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till DealsMarket .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort DealsMarket från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till DealsMarket och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealsMarket, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna DealsMarket från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till DealsMarket. Klicka på papperskorgen bredvid DealsMarket eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealsMarket, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna DealsMarket från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till DealsMarket och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealsMarket, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort DealsMarket från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör DealsMarket ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna DealsMarket från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill DealsMarket. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealsMarket, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

       
 

Om författaren

 
april 29, 2015 10:05, april 29, 2015 10:05
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *