DealsFinderPro Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

DealsFinderPro är ett annonsprogram som installeras på slumpvalda datorer tillsammans med kostnadsfria applikationer som du kan ladda ner från Internet. Verktyget är kompatibel med Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Den hävdar att den kan förbättra din surfupplevelse och spara dig både tid och pengar när du shoppar online men sanningen är att den står till mer besvär än hjälp.

När den väl är installerad börjar DealsFinderPro visa massor av annonser på din dator när du surfar på internet. Annonsernas innehåll baseras på dina tidigare sökförfrågningar vilket betyder att programmet kan få tillgång till din sökhistorik. Meddelandet erbjuder vanligtvis prisjämförelser, erbjudanden, kuponger osv. som kan se ganska attraktivt ut. Dock har alla annonser länkar till sponsrade sidor, så om du klickar på dem kommer du bara bidra till att skaparna av DealsFinderPro får finansiella förmåner.

Om du inte vill att någon annan ska spionera på din nätaktivitet och störa dig medan du surfar genom att visa omåttliga mängder av annonser, borde du ta bort applikationen. Sannolikheten är stor att DealsFinderPro adware installerades tillsammans med dina senaste nedladdningar från Internet. För att skydda din dator från liknande applikationer, borde du alltid välja Anpassad Installation när du installerar nya program på din PC, så du vet exakt vad du laddar ner och avstå från okända buntar. 

För att ta bort DealsFinderPro måste du först avinstallera den från programlistan i Kontrollpanelen. Sedan borde du återställa inställningarna i den berörda webbläsaren. Nedanför ser du hur man gör detta.

Instruktioner för manuell borttagning av DealsFinderPro Ads

Använda Kontrollpanelen för att ta bort DealsFinderPro Ads komponenter och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till DealsFinderPro och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort DealsFinderPro Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till DealsFinderPro och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort DealsFinderPro Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till DealsFinderPro och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort DealsFinderPro Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till DealsFinderPro. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk DealsFinderPro Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DealsFinderPro Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from DealsFinderPro Ads
     
 

Om författaren

 
april 18, 2014 22:51, april 18, 2014 22:51
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *