Deals App Ads - Hur Tar Man Bort?

 

Deals App är ett reklamprogram som utvecklats av Infamous Innovative Apps som tidigare släppt bl.a. SavingsShip, Savings Season, Gigantic Savings samt många andra irriterande reklamprogram. Programmet skall förbättra din internetupplevelse. Dessutom hävdar det att det kan spara dig tid och pengar genom att gemföra priser och hitta de bästa erbjudandena hos internetbutiker. De kan låta som en bra egenskap, speciellt om du gillar att handla på Internet, men saningen är den att Deals App är väldigt irriterande och endast stör ditt internetanvändande. Programmet är kompatibel med Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Detta betyder att det kan påverka en bred massa av användare, då dessa är de mest populära.

dealsapp-ads

Om din dator har infekteras så kommer du först att lägga märke till flertalet reklamer när du söker på Internet. Deals App reklamer innehåller olika kuponger samt andra attraktiva erbjudanden för att handla särskilda saker billigare. Det här är vad programmet hävdar:

The Plugin currently displays several basic types of advertising, including but not limited to:

sponsored links

traditional display advertisements, such as banner ads, “pop-unders” and interstitial ads (i.e., ads that pop up when a -webpage is loaded or are displayed between the contents of a web page)

coupons

video targeted ads (which are displayed when you download a video).

En del av reklamerna kan dyka upp genom att föra muspekaren över en ”hyperlänk” på en slumpmässig hemsida. Dessa textreklamer är också konsekvensen av reklamprogrammet App Deals, och ägarna av dessa hemsidor har ingenting med det att göra. Om du klickar på App Deals reklamer så kommer du att omgående bli omdirigerad till en sponsrad hemsida som reklamprogrammet försöker att reklamföra. Ägarna tjänar nämliga pengar genom att stötta affiliate länkar. Även fast affiliate är lagligt så bör du ha i åtanke att App Deals kan omdirigera dig till osäkra hemsidor och du kan få din dator infekterad genom att besöka dom. Detta är en av anledningarna till att ta bort detta reklamprogram.

Dessutom så är App Deals kända för att övervaka användarnas internethistorik. Ha i åtanke att de flesta av App Deals reklamer är relaterade till dina senaste internetsökningar. Detta kan förklaras ganska enkelt. Reklamprogrammet samlar in personlig information om användarna och genererar personliga reklamer som ökar chansen att just du klickar på dom. På så sätt tjänar App Deals utvecklare mer pengar. Ha i åtanke att övervakning av dina internetvanor kan också betyda att programmet kan få tillgång till personlig information, som t.ex. E-post, lösenord m.m. Detta kan sedan användas för att äventyra din integritet och säkerhet.

Som du förstår så kan App Deals reklamer vara ganska skadliga och det är rekommenderat att ta bort detta reklamprogram som genererar dom så snart du upptäckt att din dator är infekterad. Även fast reklamprogrammet hävdar att för att kunna avinstallera det så behöver du endast ta bort programmet från Kontrollpanelen så har flera användare klagat att efter de startat om datorn så har App Deals kommit tillbaka. Av den anledningen så är det rekommenderat att genomsöka datorn fullt ut med ett pålitligt anti-spionprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla. Dessa program kommer att automatiskt hitta samt eliminera Deals App. För att undvika liknande infektioner så bör du vara mer försiktig med vad du laddar ned från Internet. Håll alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval och följ varje installationssteg noggrant. Se till att välja bort alternativ som erbjuder ytterligare nedladdningar som du inte känner till. Deals App följer oftast med packeterad i olika mediapsleare, PDF skapare, nedladdningsverktyg m.m. Det kan också installeras om du skulle klicka på ett skadligt popup meddelande eller oseriösa uppdateringar som tenderar att dyka upp då du använder Internet med. Om du är en mer avancerad användare så kan du försöka att ta bort App Deals manuellt. Följ instruktionerna angivna nedan och lär dig hur.Automatisk Deals App Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Deals App Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Deals App

Du tar bort Deals App Ads genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Deals App Ads installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Deals App Ads and related parasites like Bonanza Deals , DailyOfferService Deals , Blazzer Deals , Hot Deals popup .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Deals App Ads från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Deals App Ads och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Deals App Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Deals App Ads från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Deals App Ads. Klicka på papperskorgen bredvid Deals App Ads eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Deals App Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Deals App Ads från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Deals App Ads och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Deals App Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Deals App Ads från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Deals App Ads ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Deals App Ads från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Deals App Ads. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Deals App Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Deals App Ads skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
november 8, 2015 10:37, november 8, 2015 10:37
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *