DealPly - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

DealPly är ett annonsprogram som installeras på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome medan du laddar ner något annat program från internet. Den är en av dem där applikationerna som du kan välja om du vill ladda ner eller ej, på en av de sista stegen i installationen. Oftast blir du ombedd att välja vilka andra komponenter du önskar att installera. Tricket som distribuerare använder till att sprida extra tillkommande program är att automatiskt läggas till och allt du behöver göra är att inte avmarkera rutorna för att få programmet. Om du hoppar över detta steg och låter rutorna vara i markerade, kommer DealPly installeras automatiskt.

I vissa fall kan trojaner användas för att distribuera DealPly. T.ex i juni 2013 såg vi några falska nedladdnings webbplatser som distribuerade ”nedladdare” för olika programvaror. Det sistnämnda utförde inte sina uppgifter utan bara distribuerade DealPly. Alla nedladdningar stoppades utan förvarning vid 30% men annonsprogrammet installerades fortfarande på PCn.

När den väl är inne i systemet börjar DealPly visa annonser på några populära webbplatser som du besöker, till exempel Amazon, eBay, Walmart med mera. Dessa annonser innehåller kuponger till olika tjänster. Om du klickar på dem kommer du se reklam som säger att de är framförda av DealPly. Denna typen av reklam är inte riktigt rättvisa då de är framtvingade. Dessutom samlar DealPly information om dina surfvanor och använder sedan denna data i olika marknadsföringssyften. Ytterligare kan den omdirigera dig till skadliga hemsidor som är fulla av infektioner som kan skada ditt system. Den är uppenbarligen ett oönskat program och du borde ta bort den utan att tveka.

Försök att leta efter något som kan kopplas till DealPly i Windows Kontrollpanelen och avinstallera den därifrån. Om du inte hittar något eller om samma annonser fortsätter att störa dig efter att du avinstallerat applikationen, rekommenderar vi att scanna ditt system med ett betrott anti-spionprogram. Var god och notera att inte alla anti-sabotageprogram kan upptäcka denna sortens applikationer. Vi rekommenderar att använda Spyhunter av flera anledningar. Den kommer inte bara upptäcka om ta bort DealPly automatiskt utan också scanna din dator och finna andra oönskade applikationer som kan ha tagit sig in i ditt system tillsammans med det.

Automatisk DealPly verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DealPly och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from DealPly
     
 

Om författaren

 
mars 13, 2014 07:46, mars 13, 2014 07:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *