DealPeak - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Har du den senaste tiden sett att några annonser av DealPeak visas på din dator när du surfar på internet? Dessa kupong- och rabattrelaterade meddelandena är ett tecken på att din PC är infekterad av ett annonsprogram. DealPeak skapades av Super Web LLC, som är kända för ganska många marknadsföringsrelaterade program. Dessvärre är inte de huvudsakliga målen med dessa applikationer att hjälpa användare genom att erbjuda dem rabatter utan göra reklam för kommersiella webbsidor. 

DealPeak installeras i första hand på datorer med hjälp av andra kostnadsfria programvaror. Till exempel, när en användare installerar en gratis spelare, PDF-skapare eller annan applikation, kan hen kanske inte upptäcka de tillkommande buntarna. Vanligtvis behöver buntade program inte en separat bekräftelse och de kan automatiskt installeras på datorer. För att undvika detta borde du alltid följa installationsstegen på alla nya nedladdningar och se till att du inte går mer på att göra några ändringar som skulle kunna orsaka oönskade konsekvenser. Glöm heller inte att läsa villkoren för att veta precis vad du går med på.

Se upp för att när DealPeak tar sig in i ditt system, kommer den spåra dina surfvanor, såsom dina sökförfrågningar och sökhistorik. Den här informationen används för att göra så att annonserna matchar användarens instressen. Du borde veta att den kan säljas till tredje parter och användas i marknadsföringssyfte. Därför är detta ännu en anledning till varför DealPeak anses vara ett potentiellt oönskat program och det är rekommenderat att du tar bort den från din dator.

Instruktioner för manuell borttagning av DealPeak

Använda Kontrollpanelen för att ta bort DealPeak komponenter och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.

 2. Leta efter DealPeak och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.

 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort DealPeak från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg

 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till DealPeak och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.

 3. Stäng fönstret.

Ta bort DealPeak från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet

 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till DealPeak och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.

 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort DealPeak från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.

 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till DealPeak. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.

 3. Starta om Chrome.

 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk DealPeak verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DealPeak och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 24, 2014 21:46, april 24, 2014 21:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *