CryptoDefense - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Ransomwares
 

CryptoDefense är ett ransomware vilket betyder att det förr eller senare kommer kräva dig på en lösensumma. Programmet siktar in sig på datorer som drivs med Windows. Viruset begränsar åtkomsten till den lagrade datan i din dator genom att kryptera den. För att dekryptera dina filer och återfå åtkomsten till dessa så kommer du bli ombedd att betala 500$ i Bitcoins. Dessutom så säger det att du endast har fyra dagar på dig att betala och om du inte skulle göra detta så kommer du tvingas att betala det dubbla, alltså 1000$. Om du inte betalar alls så hävdar programmet att du kommer förlora alla dina filer.

CryptoDefense använder sig av RSA-2048 kryptering vilket mer eller mindre är omöjligt att knäcka då du behöver en privat nyckel för att dekryptera det. Du bör aldrig ignorera CryptoDefense då ifall det finns kvar i din dator så kan det lätt utsätta din dator för risker genom att ge tillgång till datorn för avlägsna kapare av datorer. Ifall du inte vill förlora all din data eller erfara andra problem mot din integritet så bör du alltid ha återställningspunkter skapade med dina filer så du kan återställa dessa när det behövs. Det finns inga garantier för att allt ordnar sig även om du skulle betala CryptoDefense.

CryptoDefense installeras till datorer om en användare klickar på ett suspekt popup meddelande som erbjuder uppdateringar av dina program eller så kan detta ransomware följa med packeterad i andra program. Se till att du alltid laddar ned dina program från pålitliga källor. Var även försiktig med vad det är du installerar i din dator samt gå aldrig med på några suspekta nedladdningar. Uppdatera ditt säkerhetsverktyg regelbundet för att säkerställa bästa möjliga skydd av din dator.

Automatisk CryptoDefense verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som CryptoDefense och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 23, 2015 10:17, juni 23, 2015 10:17
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *