CouponDropDown Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

CouponDropDown viruset är en kapare av sökmotorer som installeras till alla huvudsakliga sökmotorer, t.ex. Mozilla Firefox, Google Chrome samt Internet Explorer. Om du använder mer än ett verktyg då du använder Internet så kan det bli så att viruset endast ställer om en av dom. Efter att det dykt upp på din sökmotor så kommer det att byta ut din startsida med coupondropdown.com. Du kan även märka av att ditt bokmärkesfält har nya hemsidor tillagda som du aldrig tidigare sett.

Det kommer bli näst intill omöjligt att använda Internet normalt när CouponDropDown viruset väl har infilterat datorn tack vare konstanta omdirigeringar. Genom att göra såhär så kan kriminella inom internetvärlden säkerställa mer trafik till hemsidor som dom stöttar. En annan irriterande egenskap är popups eller textreklam som stör ditt arbete varje gång Internet är på. Detta kan hända på vilken hemsida som helst, t.ex. på ditt Twitter konto eller Facebook profil. Väldigt ofta dyker det upp reklamer med olika kuponger för att få tillgång till olika produkter, t.ex.:

NEVER MISS ANOTHER COUPON OR SALE!

CouponDropDown will change the way you shop online.

Buy one Get one free home accessories

Free standard shipping on all bath and beauty purchases.

40 % OFF EXTRA, includes all items, even already on sale!

Det som har försökt att ta bort CouponDropDown viruset har märkt av att det inte är så lätt eller näst intill omöjligt den vanliga vägen. Oftast beror det på att det inte finns någon väg att avinstallera verktyget eller så finns en som inte fungerar korrekt och inte återställer de inställningar du tidigare hade.

Det är rekommenderat att använda dig av [Hitman] eller spyhunter för att ta bort CouponDropDown viruset. Dessa program ordnar alling automatiskt. För att ta bort CouponDropDown viruset manuellt så bör du göra det från kontrollpanelen. Du bör ta bort alla okända tillägg och ändra inställningarna hos din sökmotor. Glöm inte att genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram då verktyg kan installeras till användarnas datorer utan deras tillåtelse ibland, det kan även ha infiltrerats in av ett skadeprogram.

Om du fortfarande inte kan få din dator återställd efter en genomsökning så kan du följa dessa instruktioner beroende på vilken sökmotor du använder dig av:

På IE

  1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
  2. Gör följande: På IE 8-9 väljer du Hantera sökleverantörer och på IE 7 väljer du Hantera sökleverantör och sedan standard.
  3. Ta bort reklamprogrammet från listan.

På Firefox:

  1. Skriv in “about:config” i addressfältet. Detta öppnar inställningarna.
  2. Skriv “Keyword.url” i sökrutan. Högerklicka och återställ.
  3. Skriv “browser.search.defaultengine” i sökrutan. Högerklicka och återställ.

På Google Chrome:

  1. Klicka på de tre horisontella linjerna vid sökfältet.
  2. Välj Inställningar
  3. Välj Standard och sedan Hantera sökleverantörer.
  4. Ta bort reklamprogrammet från listan

Automatisk CouponDropDown Virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som CouponDropDown Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av CouponDropDown Virus

 
Processer:
 

CouponDropDown Virus skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
maj 6, 2015 10:25, maj 6, 2015 10:25
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *